To i tak szybko ja myślałem że na wiosnę .
Nie mogę się doczekać ale jak się doczekam to już nie będzie tego napięcia.
Pełne trailery do poprzednich części trafiały do kin w grudniu. Stawiam stówę, że zwiastun do TDKR będzie przed premierą "Sherlock Holmes: Gra cieni" (również ze stajni Warner Bros.) 16 grudnia!
Drugiego, pełnego zwiastuna możemy spodziewać się zapewne w maju, przed premierą "The Avengers" (ewentualnie tydzień wcześniej bądź tydzień później!
Oczywiście to tylko moje domysły, ale Warner najlepiej by zrobił tak wypuszczając trailery, bo te dwa filmy będą ogromnymi hitami, które jeszcze bardziej rozreklamują ostatniego Batmana. W dodatku przemawiają za tym premiery zwiastunów do TDK, które wyszły właśnie w środku grudnia i w pierwszy weekend maja (przed "Iron Manem"). Zwiastuny do BB wypuszczane były trochę szybciej, ale premiera tego filmu była w czerwcu, a nie w lipcu.
Jednak teaser do TDKR wyszedł szybciej niż ten do TDK, a także mamy już pierwszy plakat (od początku lipca), a pierwsze teaserowe postery do poprzednich części wypuszczano dopiero w grudniu. Stąd nadzieja, że i zwiastuny mogą wyjść trochę szybciej...