i znów wykazałeś się ignorancją. Znów kończysz rozmowę z powodu braku argumentów?
błagam, jesteś nie wiem którą osobą która pogrywa we frajerski sposób w stylu: nie masz argumentów?... mam, ale irytuje mnie bezczelność i obraza userów, pisz sobie co chcesz... inteligentny człowiek zauważyłby że nie raz kończyłem z kimś rozmowę z tego powodu, ale kontynuowałem z nim na inny temat, więc skoro tak uważasz, to.... whatever...
Taa... Tylko, że ile już padło arguntów do których nie potrafiłeś się ustosunkować...
Ustosunkowywałem się do każdego argumentu, w przeciwieństwie do tego pana na dole, deathmaster czy ciebie, po to robiłem punkty i odpisywałem na wszystko, jeśli w czymś się myliłem to przyznawałem rację w przeciwieństwie do was. Skończyłem dyskusję z tobą na słowie... jak to był bezmózg? czy jak? dalej nie czytałem nawet i odpisałem ci od razu, więc nie bądź frajerem (to nie obraza, to oświadczenie) i nie mów że MI, brakło argumentów... najlepszym jokerem i batmanem byli i tak panowie z batman dead end... a samo szaleństwo jokera ledgera jest dziwne, lubi je podkreślać jako swój imidż, tak jak u batmana nietoperz, ale gdy ktoś mu powiedział poważnie, jesteś szalony... ten odpowiedział, zniesmaczony: nie, nie jestem szalony, to coś oznacza, ale miejcie tam swoje wizje, mam już to gdzieś, nie będę pisał z kimś kto mnie obraża, więc skończ. Choć i tak już obaj wiemy że trzymasz palce na klawiaturze...
Tak. Napisanie komentarza "o.o" jest zajebistym ustosunkowaniem się do pełnego argumentów komentarza deathmaster. Bezmózgiem jesteś - to nie obraza, a oświadczenie. Znów nie masz argumentów na to, że Joker Burtona jest lepszy, więc wyjeżdżasz z dead end, który poza klimatem nic nie oferuje.
Jak już mówiłem, ty wiesz lepiej, do mojego O_O się ustosunkowałem więc ci tu nie wyszło, czytaj więcej serii dc, oglądasz więcej, przy tdk byłeś jednym z producentów, jednym słowem WIESZ WIĘCEJ. Tak więc po co to? ja ci pisałem dlaczego kończę, bo chcę być tym mądrzejszym, ty sobie do tego wymyśl jakieś historie, że nie mam argumentów itp, kończę, nara.
Widzę, że przez ten czas, od swojego bronienia dragonball: ewolucja, nic nie dorosłeś. Może przejżyj jeszcze raz dokładnie swoje i innych posty na tych forach. taki przykład. Moj post z argumentami:
"Gwiezdne wojny były przykłedem tego, że bohater jest "wart" tyle co jego przeciwnik. Użyteczne, a nie COOL? A twierdzisz, że lepszy batmobil Burtona bo lepiej wygląda. Faktycznie,jak sam twierdzisz, jesteś idiotą. A z wikipedii: "Idiota – osoba upośledzona umysłowo". Zajął się pionkami, bo go atakowali. Miał biec do Jokera i myślisz, ze reszta by mu na to pozwoliła? Batman to gość bez supermocy. Gdzie u burtona ma niby te batrangi w rękawie? To nie Bonaparte, aby analizować każdy swój ruch i posunięcie. Po to przechodził trening, aby decyzję podejmować szybko i działać, a nie rozmyślać. Myślisz, że najlepsze jednostki specjalne, jak choćby GROM. Już podczas akcji mieli czas na nie wiadomo jakie zastanawianie się? Po to trenują, jako nie liczna, jednostka na ostrej amunicji, aby wyrobić sobie odpowiednią szybkość działania i nawyki. Joker skumał, że Napier i Joker to ta sama osoba w mieszkaniu Vicky, a ta scena działa się później niż scena z zabójstwem za pomocą pióra. Wymyślasz teraz jakieś niestworzone rzeczy, aby tylko wyjść na swoje, ale ci nie wychodzi. Dyskusja o Supermanie to temat rzeka, więc nie będę go teraz poruszał. Kto go tak promował? Mówili, że będzie realnie jak w filmach historycznych? Mówili, że będzie urealniony czyli bez żadnych supermocy, bez żadnych magii (teraz się przyczepisz do "magicznej sztuczki" Jokera) i cudów na kiju. Jak miał zauważyć, skoro Batman nic w tym czasie nie mówił? w TDK nie było aż tylu scen, bo wiele akcji działo się w dzień! Skoro Batman działał w nocy i to pozwalało na atakowanie z ukrycia jak w BB to Joker był na tyle inteligentny nie ułatwiając mu zadania i działał w dzień. To jest ciągle film na podstawie komiksy, a ty się czepiach, że nie realny, a promowali na realnego? Kto go tak promował? Gdzie go tak promowali? Nolan wspomniał kilka razy np. o tym, że niektóre postacie są ZBYT nierealistyczne, do jego wizji, ale nie wspominał, że mają być w 100% realistyczne. Joker zawsze chciał się bawić swoim kosztem? Joker to psychol i morderca i właśnie morwodanie i sianie destrukcji najbardziej go bawi. A nie rażenie prądem przez podanie ręki. (Sam też powinien być rażony ponieważ dotykał swojej ofiary za ramię w chwili rażenia). Po co mu peleryna? właśnie do lotów, a po co u Burtona peleryna skoro do szybowania potrzebna mu lotnia, którą nie wiadomo skąd wyciąga na dachu budynku w BR. Nie rozumiesz TDK to zaraz mówisz, że dziwny. Kto pomija BB? Wystarczy spojrzeć na oceny BB i TDK na filmwebie. Obie mają bardzo dużo głosów i wysokie średnie. Więcej i wyższe oceny od batmanów burtona. Jest możliwe pełne urealnienie? chyba sobie żartujesz! Zawsze będzie to tylko realizm na miare wielu filmów akcji, chyba, że kompletnie zmienią postać batmana. tym bardziej w PG13 z którego, ŻADNE stiudio nie zrezygnuje przy filmach o Batmanie. Zyczysz realizmu i powagi na miarę filmów Nolana (jak sam napisałeś na forum SM), więc tym bardziej nie czaje o co ci chodzi z tą realnością. "fakt, tdk jest zajebisty" - krótko i na temat. A u Burtona Batman dostający kulkę i padający po wstaniu zamiast atakować podnosi teatralnie swoją pelerynę i czeka na kolejną kulkę, której o dziwo nie dostaje, bo ludzie boją się człowieka ubranego w kondom - nie to nie przejdzie. Spider-many raimiego są przeciętne więc o nich dyskutować tutaj też nie zamierzam."
Nie potrafiłeś się do tego ustosunkować, więc przyczepiłes się tylko pierszych zdań nie rozumiejąc ich sensu, piszac:
"Stary, hmm zwracasz mi uwagę, a sam nie czytasz ze zrozumieniem. Gdzie ja napisałem coś o gwiezdnych wojnach gdzie dodałbym COOL? co? napisałem to w związku z batmobilem i ogólnie gadżetami batmana więc?
Widzisz, jednak jesteś bezczelny i nie mamy o czym gadać, zwracam się do ciebie grzecznie, ale jak widzę kogoś aroganckiego to dziękuje mu za rozmowę.
Trzymaj się, skoro jesteś taki bystry.... czego nie widać."
ajjj...czy ptaszyna naprawdę odleciała?
Ale z ciebie bez mózg...nie wiesz co oznacza słowo " frajer " a jednak go używasz....
Nie skąd to ty wiesz wszystko za to my nic...idź obejrzyj ten film z rodzicami ponownie a następnie rysuj swój komiks, już widzę jak będzie on określany przez media :
" Polski gówniarz ( tak ten wyraz pisze się przez " rz " ale możesz tego nie wiedzieć skoro piszesz go przez " ż " ) niszczy Amerykańską legendę "
O!
Jednak nie odleciała!
Ciekawe czemu nie odpisuje na wcześniejsze wypowiedzi, hmm...
"Taaa, tylko że to co mówi on i myśli on, powinien myśleć batman, a nie alfred, a to że jest jak ojciec dla bruce'a, nie znaczy że musi się wybijać przed szereg i to ZAWSZE." - masz tu swoje poprawnie zbudowane zdania....
Nie potrafisz się wypowiedzieć na posty 16latka, to musi cie boleć.
No i może w końcu odpowiesz mi na pytanie czy przyjeżdżasz do mnie żeby mnie pobić, buuu....tak się boję, aż cały drżę.
Ocho...CHACHACHA!
Nie mogę pisać " ChaChaCha " bo weźmiesz mnie przez to za gówniarza?
Bo co, bo to jest "dziecinne" zachowanie?
Piszę sobie to od tak, dla " śmiechu ".
Mimo że mam 16lat i uważasz mnie za " głupszego " a także mniej rozwiniętego emocjonalnie to nie odpisałeś na mój ostatni post.....buuu....skrzywdziłem dziecinkę?
No tak, ty jesteś o tyle lat ode mnie starszy że pewnie posiadasz większe " doświadczenie życiowe".
Przecież miałeś mnie pobić, to co kiedy wpadasz do Jedliny?
hmmm...?hmmm...?
No kiedddy......?!
Boisz się do mnie napisać?
Zresztą może się " FOCHNOŁEŚ ".....CHACHACHACHACHACHA!!!