Nie ten sam co w komiksie. Ten tylko się oblizuje i mlaska. Ile razy się zaśmiał w filmie? Ze trzy razy?
Może i jest to niebezpieczne, ale jakie życie staje się ciekawsze ;D
A tak na poważnie, to i tak nie jest świat realny tylko ,,batmanowy". W kreskówkach, filmach i komiksach może zdarzyć się wszystko. Raczej nie widzę tego że np. w Radomiu (bo tam mieszkam) skacze sobie po dachach jakiś koleś w obcisłym stroju. W świecie fikcyjnym nie jest to takie dziwne, w realnym owszem. Dlatego kontuzje i ryzyko to nie problem ; )
ja rozumiem zaangażowanie w walkę o sprawiedliwość...ale takie zaangażowanie jakie pokazuje Harvey Dent
i to jest dowód że to co robi Punisher to jest możliwe w realu i bez nazywanie cie błaznem -na całym świecie były przypadki że ktoś się mścił za krzywdę najbliższych osób ,ci ludzie byli nazywani bohaterami :D
niech Christopher Nolan się bierze za Punishera
pewnie weźmie kogoś z kim pracował już -Bale'a albo Hardy'ego ale jeśli on miałby to robić to niech sam wybiera
Nolan bierze tych sprawdzonych. W wielu jego filmach występują ci sami aktorzy.
Nolan pracował już z : Josephem Gordonem Levittem,Leonardo Dicapro,Christianem Bale'm , Cillianem Murphym,Michaelem Cainem,Aaronem Eckhartem,Tomem Hardy'm,Kenem Watanabe,Hugh Jackmanem(wiem że to nie wszyscy )
z tych wykreślam na miejscu: Josepha,Leonardo,Cilliana,Michaela,Aarona,Kena
zostają : Bale,Hardy,Jackman
ci się najbardziej nadają :D
to były + i - działania jako Batman
teraz jako punisher
+zabijasz kogoś kto na to zasługuje
+sprawiasz że ten ktoś nikogo nie skrzywdzi
+mając broń możesz trzymać się na dystans od przeciwnika
-możesz oberwać
Generalnie i w komiksie Joker głównie sprawia wrażenie niepoczytanego szaleńca, a w praktyce jest jednym z najinteligentniejszych przeciwników Batmana. ;)
A tak na poważnie:
Czytałeś Ty kiedyś jakikolwiek komiks o Batmanie?:)
Bo o jego przeciwnikach masz w zasadzie zerowe pojęcie niestety.
To dziwne, bo w zasadzie każdego wroga Batmana strasznie wypaczasz w tym temacie. Zresztą wliczając to samego Denta.
w przypadku Denta -chciałem zrobić z niego na siłe 100% upadek ludzki ,gorszy niżw TDK ale zrobiłem z niego nieświadomie maniaka
Nie o to chodzi. Chodzi o brutalne orżnięcie z jego najważniejszej cechy czyli obsesji na temat dualizmu.