Temat dla chętnych do wspólnego oglądania z komentowaniem na dzisiejszym wieczornym seansie. Emisja o 22:00 na Tv4.
Ech, obejrzałbym, ale jutro rano do pracy muszę wstać :/ . Rozpadający się Malc... Goldblum to jest to, czego mi od dawna brakowało. Odświeżę sobie chyba niebawem DVD. Tak więc wszystkich oglądających dziś pozdrawiam i życzę miłego seansu tego znakomitego horroru z elementami romansu ;).
Ciekawie będzie wreszcie nadrobić ten klasyk i wyłapać elementy, na których wzorowali się twórcy "Władcy komarów" ;)
Radiowy z Plusa do tego silna antena zewnętrzna żeby łapało cokolwiek bo mieszkam w takim dole. nie potrafię pojąć zasad działania internetu chwilami odtwarza w HD a chwilami nie ma go wcale.
hahaha przypomniało mi się jak twój skaner naprawiła wizyta księdza po kolędzie. Działa nadal?
GMO ERROR!
SYSTEM OVERLOADED!
Please, don't use the keyboard for a while...
.
.
.
.
.
.
.
.
Też by mi się przydała taka maszyna, bo mam taki bajzel, że wszystko był przetransportowała na księżyc xD
Na tym pierwszym ujęciu wyglądało jak dżelada, ale jednak był to pawian płaszczowy, wnioskując po "trwałej" samiec.