Temat dla chętnych do wspólnego oglądania z komentowaniem na dzisiejszym wieczornym seansie. Emisja o 22:00 na Tv4.
Ojej ale finał.
Biedna Brandomucha. Na koniec sama chciała umrzeć :(
Szkoda, że tak troszkę ucieli koniec.
No biedna ta muszka na końcu taka zmarnowana :< ale zakończenie okej, po co mieliby pokazywać płacze itd
Gdyby był to film klasy Z oglądałbym żeby im pokazać że takie filmy mają jak największą oglądalność lecz jeśli jest to film zwyczajny to jestem zmuszony odmówić
Ode mnie za:
- zabawnego Goldbluma
- ładną Geenę
- świetne efekty charakteryzacji jak na swoje lata
- finalną scenę z Brandomuchą
8/10
Cieszę się, że obejrzałem pierwszy raz z Wami :)
Hmm ... kusząca ta ósemka, gdyby druga połowa filmu była tak dobra jak pierwsza też bym dała 8! Dam 7. Chociaż obiektywnie film zasługuje nawet na 9!
Przyjemność jak zwykle po naszej stronie:-)
mnie troche zabraklo sceny, która ukazalby w calej okazalosci 'spuscizne' setha, tzn. czy sprawdzilyby sie najgorsze podejrzenia geeny co tez mogla nosic w sobie; pewnie bylaby to najobrzydliwsza scena w calym filmie ale i stanowilaby taka wisienke na torcie, i pozamiatalaby mna kompletnie (sama larwa troche mnie rozczarowala, zbyt groteskowo to wyszlo); mysle ze daloby sie pociagnac film jeszcze o pare minut dluzej, a tak- po prostu sie urwal bez rozwiazania dosc waznego watku
no tak, musieli sobie zostawic furtke zeby dalo sie nakrecic kolejna czesc, moglem to przewidziec ;/; z ciekawosci obejrze ale nie spodziewam sie poziomu 'jedynki' ;)
Zobacz w ciekawostki o filmie piszą że ta pierwsza małpka co nie przeżyła teleportacji to był szympans. + ciekawostka dla fana JP