strasznie się unudziłem, do końca czekałem że coś się niebywałego stanie a tu LIPA. Montaż strasznie kijowy, film niepotrzebnie wydłużony. Strasznie zachodzę w głowę skąd taka wysoka nota... ;|
Gorąco NIE POLECAM!!!!!!!!!!! no chyba że ktoś jest masochistą lub ma problemy ze snem.
Z tego co widzę polecasz za to np. "Czas surferów" czy też "Heartbreaker. Licencja na uwodzenie", które oceniłeś na 10.
Wybacz, ale w moich oczach jako krytyk nie zaistniejesz. Twoje "Gorąco NIE POLECAM!!!!!!!!!!!" nie ma żadnej wartości.
breslove- i co łyso CI teraz? co jak co ale do Czasu Surferów mógł byś sie przywalić bo to specyficzny film, ale nie rozumiem co CI sie w Heartbreaker nie pdoobało ;| Są gusta i guściki.
Mnie ten film wynudził, Cb zainteresował i nie wiem po co ta dyskusja ;D
Czas surferów to bardzo dobry film,szczególnie scena z kominiarzem i guzikiem oraz czarnym kotem :) Pozdro
no jak dla mnie film jest wypasiony w kosmos! ;D, ale mógł by sie do niego przywalić bo nie każdy lubi tego typu komedie.
Tak samo jak Chłopaki nie płaczą czy Dzień świra - może za dużo tam przekleństw i dużo chorego humoru,Jak dla mnie te filmy wymiatają.
Job, czyli ostatnia szara komórka.
Jednak Dzień Świra jest dla mnie najlepszą polska komedią.
Job ... najglupszy polski film . Przepraszam ale nie ma co gowna porownywac do czekolady ... a co do Kevina o ktorym trzeba bylo porozmawiac to dla mnie taki sredni film 5,3 na 10 ... pare watkow niezrozumialych pod koniec , jak sciagnal na sale uczniow czy w jakim momencie zabil siostre i ojca ...
Job - mam sentyment do tego filmu bo był kręcony na Przyczółku Grochowskim - tam się wychowywałem.
zgadzam sie nuda, dla mnie ten film to nieporozumienie. Choć sam aktor Ezra Miller intryguje, widziałem z nim inny film Perks of Being a Wallflower i dopiero po tym filmie doceniam jego talent aktorski.