PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485802}

Musimy porozmawiać o Kevinie

We Need to Talk About Kevin
2011
7,4 102 tys. ocen
7,4 10 1 102113
7,7 65 krytyków
Musimy porozmawiać o Kevinie
powrót do forum filmu Musimy porozmawiać o Kevinie

strasznie się unudziłem, do końca czekałem że coś się niebywałego stanie a tu LIPA. Montaż strasznie kijowy, film niepotrzebnie wydłużony. Strasznie zachodzę w głowę skąd taka wysoka nota... ;|

Gorąco NIE POLECAM!!!!!!!!!!! no chyba że ktoś jest masochistą lub ma problemy ze snem.

ocenił(a) film na 9
Fisher_7

Z tego co widzę polecasz za to np. "Czas surferów" czy też "Heartbreaker. Licencja na uwodzenie", które oceniłeś na 10.

Wybacz, ale w moich oczach jako krytyk nie zaistniejesz. Twoje "Gorąco NIE POLECAM!!!!!!!!!!!" nie ma żadnej wartości.

ocenił(a) film na 6
Fisher_7

Zgadzam się słaby film.

ocenił(a) film na 3
simon3333

breslove- i co łyso CI teraz? co jak co ale do Czasu Surferów mógł byś sie przywalić bo to specyficzny film, ale nie rozumiem co CI sie w Heartbreaker nie pdoobało ;| Są gusta i guściki.
Mnie ten film wynudził, Cb zainteresował i nie wiem po co ta dyskusja ;D

ocenił(a) film na 6
Fisher_7

Czas surferów to bardzo dobry film,szczególnie scena z kominiarzem i guzikiem oraz czarnym kotem :) Pozdro

ocenił(a) film na 3
simon3333

no jak dla mnie film jest wypasiony w kosmos! ;D, ale mógł by sie do niego przywalić bo nie każdy lubi tego typu komedie.

ocenił(a) film na 6
Fisher_7

Tak samo jak Chłopaki nie płaczą czy Dzień świra - może za dużo tam przekleństw i dużo chorego humoru,Jak dla mnie te filmy wymiatają.

ocenił(a) film na 3
simon3333

jak dla mnie też wymiatają ;) Poranek kojota :D

ocenił(a) film na 6
Fisher_7

Job, czyli ostatnia szara komórka.
Jednak Dzień Świra jest dla mnie najlepszą polska komedią.

użytkownik usunięty
simon3333

Ja sam nie odbieram Dnia Świra jako komedii, bardzo smutny film...

ocenił(a) film na 6

Nerwica natrectw to choroba ale w tym filmie ukazana w specyficzny sposob.

ocenił(a) film na 5
simon3333

Job ... najglupszy polski film . Przepraszam ale nie ma co gowna porownywac do czekolady ... a co do Kevina o ktorym trzeba bylo porozmawiac to dla mnie taki sredni film 5,3 na 10 ... pare watkow niezrozumialych pod koniec , jak sciagnal na sale uczniow czy w jakim momencie zabil siostre i ojca ...

ocenił(a) film na 6
skrzynia90

Job - mam sentyment do tego filmu bo był kręcony na Przyczółku Grochowskim - tam się wychowywałem.

ocenił(a) film na 5
simon3333

a to juz bardziej zrozumiale :) pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 3
Fisher_7

zgadzam sie nuda, dla mnie ten film to nieporozumienie. Choć sam aktor Ezra Miller intryguje, widziałem z nim inny film Perks of Being a Wallflower i dopiero po tym filmie doceniam jego talent aktorski.

użytkownik usunięty
Fisher_7

też byłam rozczarowana, miałam nadzieję na jakieś ciekawe zakończenie...

słaby film, widocznie za dużo się po nim spodziewałem.