PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485802}

Musimy porozmawiać o Kevinie

We Need to Talk About Kevin
2011
7,4 102 tys. ocen
7,4 10 1 102113
7,7 65 krytyków
Musimy porozmawiać o Kevinie
powrót do forum filmu Musimy porozmawiać o Kevinie

Przez caly czas irytowala mnie ta kobieta (przez tsakich rodzicow wlasnie wyrastaja takie potwory i kryminalisci) nie umieja wychowac wlasne dzieci i pozwalaja zeby im na glowe weszly jakby kilka razy wziela pasa i mu wpie....pozadnie zeby na dupsko nie siadla przez 2 tyg to moze nauczyl by sie szacunku tak kiedys wychowywano dzieci i co i nikt nie nie mial fdonikogo pretensji a tak co dziecko zobaczylo ze matka to totalna ciapa i moze sobie nia sterowac jak marionetka zrezta ojciec nie byl lepszy wszytkiemu winne jest BEZSTRESOWE WYCHOWANIE nie rozumie dlaczego matka meczyla sie w takim kieracie dlaczego nie umiala sie odciac o dtego wszytkiego brakowalo jej zdecydowania ,silniejszego charakteru poprostu trzeba bylo spakowac mantki i w swiat atak zmarnowala sobie cale zycie
Film przypominal mi wspolczesna wersje Omena hehe nie wiem takie mialem skojarzenia jak patrzylem na tego Kevina nie wiem czy to mozliwe zeby takie dzieci sie rodzily ,nie zgadzam sie ze jego charakter i psychika uksztaltowala sie pod wplywem matki ,te dziecko bylo zryte od samego poczatku a bezsilnosc i chlod matki tylko to troche uwypuklily
gdybym ja mial takie dziecko to byloby albo w psychiatryku albo bym go zakatowal na smierc