Mutant 2

Mimic 2
2001
4,0 727  ocen
4,0 10 1 727
Mutant 2
powrót do forum filmu Mutant 2

Każdy może być karaluchem! Nikt nie jest bezpieczny! Potworne insekty przeprowadzają inwazję na miasto, a pomaga im przypadkowo nie kończący się mrok nocy. Jeśli zawsze zastanawialiście się jak zidentyfikować i pokonać Człowiekowatego karalucha, odpowiedź znajdziecie w tym właśnie dziele.

Przy okazji:
Ile karaluchów potrzeba, by wkręcić żarówkę?
Nie wiadomo - jak się zapali światło, wszystkie uciekają xD

Na wspólny seans zapraszamy już w poniedziałek 18.02 o 22, po emisji filmu "Dziki rój"

ocenił(a) film na 4
Valdoraptor23

Chciałbym zwrócić uwagę, że nie tylko Puls ma zasługi w rozpowszechnianiu kina sf/fantasy/horror kręconego za 100 dolców. Polecam też Canal + który często w poniedziałki również wyświetla tego rodzaju filmy niedawno przerażający "Goblin" dzisiaj właśnie leci "Licho" potwór nazywający się Kain - wieczny morderca o wyglądzie jednego z muzyków Slipknotu kontra zawartość posterunku policyjnego z małego amerykańskiego miasteczka plus dwóch małolatów z których jeden właśnie oddał 9 strzałów z rewolweru ten film ma to coś, gdyby nie rok produkcji to mógłby być prawdziwy klasyk.

robert418

Canal+ mają tylko krezusi...my tu ledwo lecimy na Pulsie :((

ocenił(a) film na 4
ipsilon

Nie martwcie się towarzyszu i dla was niedługo także zaświeci słońce i będziecie mieli tanich filmów z jeszcze tańszymi efektami pod dostatkiem. Wyklęty powstań ludu ziemi...:) A tak na poważnie to częściej Puls oglądam niż Polsat czy TVN.

robert418

Ehhhh...ja tylko Puls i reklamy Iladian Plus dopochwowe...:(

ocenił(a) film na 4
ipsilon

Uuuuu to w takim razie spróbuj może jednak Polsat lub TVN.

ocenił(a) film na 3
robert418

Ja mam C+ a przyznam, że nie pamiętam kiedy oglądałem ten kanał. Od paru lat puszczają tam takie filmy, że już wole oglądnąć Puls i pogadać z ludźmi. Gdyby nie liga hiszpańska, angielska, włoska i francuska już dawno bym tą Cyfre + w cholerę wypieprzył.

Wystarczy mieć TV Puls i wiesz jakie filmy są na topie - szczególnie w poniedziałki :)

ocenił(a) film na 4
Calvex

Też mam Canal + tylko po to aby piłkę oglądać, chociaż Serie A już nie ma, przenieśli ją na N-kę. A filmowo nie jest chyba tak najgorzej ja z nowościami jestem trochę na bakier i mogę od czasu do czasu obejrzeć coś z wyższej półki, a takie tanie filmidła to sposób na dopchanie ramówki, zawsze to chyba lepiej trochę niż HBO na którym dzień w dzień cisną Green Lanterna na zmianę z Johnem Carterem.

robert418

Z pewnością, to ciekawa informacja :) Puls jest po prostu jak narazie najłatwiej dostępnym kanałem dla największej ilości widzów - co zmieni się zapewne po wdrożeniu telewizji cyfrowej :)

Valdoraptor23

Do dziś nie rozumiem czemu tam taki shit puszczają przecież to kino z najniższej półki :s na Tele5 o wiele lepsze filmy lecą