PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1063}

Nagi instynkt

Basic Instinct
1992
7,3 139 tys. ocen
7,3 10 1 139064
7,5 56 krytyków
Nagi instynkt
powrót do forum filmu Nagi instynkt

Niekompetencja na FW sięga zenitu, absurdy na każdym kroku. Do tego to!
Wyjaśni mi ktoś skąd ci gamonie wykopują takie bzdety jak data premiery w Polsce w grudniu 1992? I to sam koniec czyli 31 grudnia?! W sylwestra? W czwartek? Serio? No nie!

Nie pamiętam już dokładnie dnia miesiąca, ale film widziałem w maju 1992. Co więcej pod koniec wakacji 1992, czyli sierpień 1992, z nowo poznaną dużą grupą przyjaciół wakacyjnych byłem ponownie na tym filmie, bo wszyscy chcieli go zobaczyć a moje wrażenia tylko ich bardziej zachęcały. Z palcem w miejscu, gdzie nowocześni inaczej lubią sobie wtykać przyrodzenia, widziałem więc ten film przed niby Polską premierą dwa razy na 7 i 5 miesięcy wcześniej!
Gdzieś w szpargałach w piwnicy u rodziców powinienem mieć nawet bilety z tych seansów, gdyż bilety z kina zacząłem zbierać / przestałem wyrzucać gdzieś od 86/87 roku.

I do tego jeszcze blokada, że nie można nic ustawić przed ich wklepaną z sufitu datą, więc nie jestem w stanie wpisać sobie prawdziwej daty obejrzenia filmu, tylko muszę zostawić datę kiedy kliknąłem po raz pierwszy. Jaki jest sens takich debilizmów tutaj?
Wie ktoś?

ZSGifMan

I do dnia dzisiejszego nie zostało to poprawione... To samo jest również we wcześniejszych i późniejszych latach, ale grudzień 1990r. powala ilością niewłaściwych dat. Przykre, że nikt z administratorów FW nie zadał sobie trudu ustalenia właściwych dat premier w Polsce, co prowadzi do tak absurdalnych sytuacji, jak opisana przez ciebie.