7,3 72 tys. ocen
7,3 10 1 71813
7,8 48 krytyków
Najpierw strzelaj, potem zwiedzaj
powrót do forum filmu Najpierw strzelaj, potem zwiedzaj

z tego co widzialam maja byc pokazy przedpremierowe. ciekawe czy tylko w wawie, czy moze w innych wiekszych miastach tez zostana zorganizowane?? to co prawda tylko kilka dni wczesniej, ale zawsze:)no i takie poczucie ze jest sie na wyjatkowym pokazie:) jakbyscie cos slyszzeli, to czekam na info

ocenił(a) film na 6
stormy1

Dostalem na ten film zaproszenie (jest dla patronow medialnych).
Wawa - Kinoteka - 27.02 godz. 19.00

ocenił(a) film na 9
stormy1

Jeśli mieszkasz w Krakowie, to polecam chodzenie na TPS-y - co tydzień przedpremiera za jedyne 12zł. Minusem tylko to, że nie wie się, co w dany piątek będzie grane. Choć dla mnie to akurat wielki plus.
Wczoraj właśnie wyświetlono "Najpierw strzelaj, potem zwiedzaj", okazuje się, że to bardzo dobry film. Może nie arcydzieło światowej kinematografii, ale w swojej kategorii jeden z lepszych. Mnóstwo świetnego czarnego humoru, odrobina krwi i strzelaniny, dobra obsada.
Nadaje się zarówno dla facetów, jak i dziewczyn.

penthesileia

Ja wybieram się na film dziś w Katowicach do kina Światowid na godz.18.15 w ramach cyklu Młodzieżowe Europejskie Poniedziałki Filmowe. Mam nadzieję, że się nie zawiodę.

lasic_3

ja obejrzalam wlasnie na tpsie w kraku i sie nie zawiodlam. zajafki dobrze oddaja klimat filmu, a porownania do pulp fiction jezlei chodzi o humor i fabule nie sa wcale przesadzone:P

slodd

a ja ide dopiero jutro bo nie mialam okazji wybrac sie wczesniej. ale czytajac wasze opinie i pozytywne recenzje to bardzo sie ciesze i wprost nie moge doczekac. dobrze jest przeciez zaczac weekend z dobrym filmem;)