PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=590}

Nic do stracenia

Nothing To Lose
1997
7,2 19 tys. ocen
7,2 10 1 18920
5,0 6 krytyków
Nic do stracenia
powrót do forum filmu Nic do stracenia
ocenił(a) film na 8
kuszczak

Podaj jakieś argumenty a potem krytykuj...

kuszczak

Eeee tam...! Przesadzasz! Komedia bardzo dobra.!. Ale jak wolisz oglądać jakieś głupkowate komedie to proszę bardzo!

dominika342

właśnie, powiedz co konkretnie cię rozczarowało, przecież tu jest wszystko co powinna zawierać nie tylko komedia, ale nawet zwykły film - obsada, fabuła, gagi no i tych 2 andrzejów (Esposito i McGinley) :)

ocenił(a) film na 8
kuszczak

Pierdzenia: 0
Rzygania: 0
Nurkowania w szambie: 0
Kopulacje ze zwierzętami: 0
Silikonowe cycki: 0
Głupie blondynki: 0

Masz rację. Można się rozczarować poziomem.

bonzo

Dla mnie fajnista komedyjka, nie wiem co tu się może nie podobać. Parę ciekawych wątków jak prawdziwa twarz "gangstera" granego przez Martin'a Laurence'a, czy proces uświadamiania sobie Tim'a Robbins'a o swojej bezwzględnej miłości do żony. Mamy tu więc całkiem miłą komedię na niedzielne popołudnie. Dodatkowo:
Zabitych: 0
Wpadanie do basenu: 0
Rzucanie w twarz tortami: 0

Mnie się film podobał, no ale jeden woli ogórki, drugi ogrodnika córki:-)

ocenił(a) film na 8
kuszczak

Za to "Dzień Świra" jest arcy kapitalnym filmem............ Nie ma co reagować bo może to świadczyć tylko o prowokacji lub ehhh "upodobaniach" kuszczaka.

23xxx

mi sie film podobal (nalezy do moich ulubionych), ale trzeba przyznac, ze nie jest to standardowa amerykanska komedia, wiec nie kazdemu musi przypasc do gustu. no i dalej jak cos sie komus nie podoba co dla ciebie wydaje sie swietne, to nie zawsze jest to prowokacja. a i na koniec "Dzien Swira" jest arcykapitalnym filmem!!

ocenił(a) film na 9
kuszczak

Człowieku jeśli klimat filmu nie jest dla Ciebie odpowiedni to znaczy tylko jedno że jesteś typem człowieka który lubi filmy pokroju American Pie i widocznie inteligentne żarty zdają się być zbyt skomplikowane. Osobiście film jest dla mnie w czołówce komedii i chyba jak większości osób na tym forum. Tak wiec życzę Ci żebyć dorósł do tego filmu.

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
kuszczak

film przyjemny, do obejrzenia, uchronił sie od żenujących scen,kilka żartów faktycznie mocnych, ale nie na wiecej niż 7/10
Dobrą komedię jest zrobić chyba rzeczywiście ciężko ,że juz nie wspomnę o bardzo dobrej..

użytkownik usunięty
kuszczak

Przeciętna komedia? Eee... Muszę się z Tobą nie zgodzić. Film jest właśnie na wysokim poziomie, ocena na pewno nie jest zawyżona, jest idealna, a jak dla mnie wręcz za niska. Mnie osobiście film bardzo się podobał. 9/10.

Chciałam się jeszcze włączy do dyskusji na temat filmu 'Dzień Świra' - on naprawdę jest kapitalny, co do tego akurat muszę się zgodzić. :)

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 6

zgadzam się z autorem ,że to przeciętna komedia

ocenił(a) film na 7
kuszczak

Marna, a zarazem nie udana prowokacja. Przegrałeś.

ocenił(a) film na 8
kuszczak

jeśli ci się nie podoba podaj sensowną argumentację...jak dla mnie komedia bardzo dobra polecam wszystkim!