No kto by mógł się spodziewać ? Wezmę kredyt, wrzucę w BTC i zaraz kupię sobie lambo ez. Niestety rynek się załamał i mam lekką niestabilność finansową. No cóż spróbuję ponownie - wypłacę wszystko co mam i aby ominąć legitną transakcję za którą bank pobiera 2% to skorzystam znowu z tego rynku gdzie przejechałem się na początku. Przecież to był jakiś masterpiece naiwności !. Ludzie chcą w tych czasach za szybko i za dużo zarabiać. Ostatecznie większość z tych niecierpliwych kończy jak Zabłocki na mydle. Im bardziej ludzie się digitalizują tym coraz łatwiej i prościej jest oszukiwać innych na ich własne ciężko zarobione pieniądze. TRUST NO ONE
No, gdybyś miał podstawową wiedzę na temat rynku kryptowalut to wcale by Cię ta transakcja nie zdziwiła. Gdybyś miał wiedzę o tym rynku, wiedziałbyś ile rzeczywiście można tam zarobić odpowiednim podejściem do rynku. Nie każdy miał tą wiedzę w 2015, 2018... Zbadaj, doinformuj się, potem znów wrzuć komentarz. Ciekaw jestem, jak bardzo będzie się różnić od tego obecnego :)
Pisałem o czymś w rodzaju totalnego i bezmyślnego wrzucania wszystkiego co masz na coś co jest niesprawdzone, a ty piszesz dalej o tym ile to można było zarabiać. Koleś mimo iż dostał po dupie na tym rynku to wykonał kolejny ruch z opcją All-in. Dla mnie z punktu widzenia logiki i bezpieczeństwa finansowego było to bardzo głupie i tyle