PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10009960}

Nie ufaj nikomu: Polowanie na króla kryptowalut

Trust No One: The Hunt for the Crypto King
2022
5,8 1,7 tys. ocen
5,8 10 1 1727
4,7 3 krytyków
Nie ufaj nikomu: Polowanie na króla kryptowalut
powrót do forum filmu Nie ufaj nikomu: Polowanie na króla kryptowalut

No kto by mógł się spodziewać ? Wezmę kredyt, wrzucę w BTC i zaraz kupię sobie lambo ez. Niestety rynek się załamał i mam lekką niestabilność finansową. No cóż spróbuję ponownie - wypłacę wszystko co mam i aby ominąć legitną transakcję za którą bank pobiera 2% to skorzystam znowu z tego rynku gdzie przejechałem się na początku.  Przecież to był jakiś masterpiece naiwności !. Ludzie chcą w tych czasach za szybko i za dużo zarabiać. Ostatecznie większość z tych niecierpliwych kończy jak Zabłocki na mydle. Im bardziej ludzie się digitalizują tym coraz łatwiej i prościej jest oszukiwać innych na ich własne ciężko zarobione pieniądze. TRUST NO ONE

dragoon_1993

No, gdybyś miał podstawową wiedzę na temat rynku kryptowalut to wcale by Cię ta transakcja nie zdziwiła. Gdybyś miał wiedzę o tym rynku, wiedziałbyś ile rzeczywiście można tam zarobić odpowiednim podejściem do rynku. Nie każdy miał tą wiedzę w 2015, 2018... Zbadaj, doinformuj się, potem znów wrzuć komentarz. Ciekaw jestem, jak bardzo będzie się różnić od tego obecnego :)

ocenił(a) film na 7
Damian_Koziorynski

Pisałem o czymś w rodzaju totalnego i bezmyślnego wrzucania wszystkiego co masz na coś co jest niesprawdzone, a ty piszesz dalej o tym ile to można było zarabiać. Koleś mimo iż dostał po dupie na tym rynku to wykonał kolejny ruch z opcją All-in. Dla mnie z punktu widzenia logiki i bezpieczeństwa finansowego było to bardzo głupie i tyle

ocenił(a) film na 3
dragoon_1993

Też mam takie same myśli. Najpierw uśmiałem się z tego pana chang, poniżej pomyślałem ma jaja że przed kamerą o tym rozmawia.