Jest dokładnie tak.
Przewidywalny, okropnie nudny, gra aktorska na niskim poziomie, niedociągniete akcje, niedomówienia i ... smiech na sali.
Oldman - szok... dziwie się, że zagrał w tym filmie. Stracił na wartości jako aktor, dla mnie bynajmniej.
szkoda było 1,5 godziny.
A szkoda, bo temat swietny, tylko kiepsko przedstwaiony. No i te sceny na schodach, wypisane i ściagniete zywcem z azjatyckiego horroru, przeżarte jednym slowem, juz nie straszą. :O)
Pozdrawiam miłośników dobrego horroru.
Bynajmniej nie znaczy przynajmniej.
Ogólnie pomysł na horror był dobry, ta bajka z tymi dybukami, powracającym złem itd, ale zostało słabo wykorzystane, oklepane motywy z dzieciakiem w lustrze i twarzą z japońskiego horroru zamiast czegoś nowego albo chociażby strasznego.
A tak w ogóle: Czy idzie udusić płód pępowiną drugiego płodu? Proszę o odpowiedź jakiegoś specjalistę:-)
Dokładnie,
super temat schrzaniony w wielkim stylu :O)
A co do tej pepowiny to wiem, że dzieci moga się udusic już w brzuchu matki własną pepowiną . Matka wtedy musi urodzic martwe dziecko, więc mozliwe jest, podejrzewam, uduszenie się jednego bliźniaka pępowiną drugiego. :O)
Pozdrawiam
no tak, ale dziecko teoretycznie nie oddycha. Przyznam bez bicia, że już nie pamiętam z biologii jak to było *wstyd*