PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469365}

Nienarodzony

The Unborn
2009
5,7 52 tys. ocen
5,7 10 1 52125
3,7 13 krytyków
Nienarodzony
powrót do forum filmu Nienarodzony

nudny, przewidywalny, NIESTRASZNY! 5
ziew, ziew, ziew!

ocenił(a) film na 1
florencja88

Jest dokładnie tak.
Przewidywalny, okropnie nudny, gra aktorska na niskim poziomie, niedociągniete akcje, niedomówienia i ... smiech na sali.
Oldman - szok... dziwie się, że zagrał w tym filmie. Stracił na wartości jako aktor, dla mnie bynajmniej.
szkoda było 1,5 godziny.

A szkoda, bo temat swietny, tylko kiepsko przedstwaiony. No i te sceny na schodach, wypisane i ściagniete zywcem z azjatyckiego horroru, przeżarte jednym slowem, juz nie straszą. :O)

Pozdrawiam miłośników dobrego horroru.

toskaniau_filmaniak

Bynajmniej nie znaczy przynajmniej.
Ogólnie pomysł na horror był dobry, ta bajka z tymi dybukami, powracającym złem itd, ale zostało słabo wykorzystane, oklepane motywy z dzieciakiem w lustrze i twarzą z japońskiego horroru zamiast czegoś nowego albo chociażby strasznego.
A tak w ogóle: Czy idzie udusić płód pępowiną drugiego płodu? Proszę o odpowiedź jakiegoś specjalistę:-)

ocenił(a) film na 1
Binula

Dokładnie,
super temat schrzaniony w wielkim stylu :O)
A co do tej pepowiny to wiem, że dzieci moga się udusic już w brzuchu matki własną pepowiną . Matka wtedy musi urodzic martwe dziecko, więc mozliwe jest, podejrzewam, uduszenie się jednego bliźniaka pępowiną drugiego. :O)
Pozdrawiam

toskaniau_filmaniak

no tak, ale dziecko teoretycznie nie oddycha. Przyznam bez bicia, że już nie pamiętam z biologii jak to było *wstyd*

Binula

Nie oddycha, tylko wtedy krew nie dopływa do mózgu i płód umiera

florencja88

Nudy, nudy. Film dno...
Myślałem, że będzie to co lepszego, a jednak.

florencja88

skoro taki nudny, przewidywalny, niestraszny to czemu dajesz aż 5?

ocenił(a) film na 5
florencja88

ale pupa fajna! ;-) heh
za krótki <br/>

ocenił(a) film na 4
fijal87

rewelacyjna ! xD sama okładka już zachęca aby wybrać się na seans :)