Najbardziej podobalo mi sie w tym filmie zaskakujace zakonczenie oraz zagadka do rozwiazania. Ten film nie ma duzo scen typu krew wszedzie. Trafil w 100% w moje upodobania.
10 bym mu może nie dała. Według mnie zasługuje maksymalnie na 7 ;) Ale faktycznie film zaskakujący. Pozdrawiam ;)
10/10 ??? ;) hehe jak dla mnie film przekombinowany i raczej śmieszny niż straszny ... Moja ocena 4/10
Przyznam szczerze, że ciężko było mi się zabrać do obejrzenia tego filmu, jednak zostałam pozytywnie zaskoczona. Może nie jest to żadna rewelacja, czy arcydzieło, ale jest w nim "coś" i każdy widz to odnajdzie. Dla jednego będzie to jakaś maszkara, dla drugiego wątek psychologiczno- religijny, a dla drugiego ładna aktorka ;) czyli wszystkiego po trochu. Całość tworzy jakąś scenę grozy, może nie z książek Stephena Kinga, ale jednak :) Z drugiej strony za dużo na raz, jak na jeden film, czyli niedopracowane sceny, ujęte w jedno.
Polecam, lecz dla koneserów horrorów to nie będzie gratka ;)
Osobiście preferuję tego typu filmy i powiem,że pare razy się przestraszyłam;) może i dlatego,że oglądałam go o 2 w nocy.. film zasługuje na wyższą ocenę-straszny ten chłopiec z niebieskimi podkrążonymi oczami. warto zobaczyć