PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469365}

Nienarodzony

The Unborn
2009
5,7 52 tys. ocen
5,7 10 1 52125
3,7 13 krytyków
Nienarodzony
powrót do forum filmu Nienarodzony

moze poczatek pierwsze 20 minut ..były ciekawe a reszta to parodie "omena"i" egzorcysty"..wkurzają juz mnie wszystko wiedzace dzieci ..to tez juz było..albo nagle wyskakajace mordy ..nudziłem sie .. i w dodatku zamiast ona zginac to zgineli wszyscy jej bliscy oprócz jej ..to mnie najbardzie wkurzyło ;D ..niepodobał mi się 2/10...

chabek88

Taka piękna, a ty byś ją uśmiercał. Gej jesteś? I nie mówi się "oprócz jej" tylko "oprócz niej". 88 w twoim nicku to chyba nie rok urodzenia? Bo mój brat, rocznik 92, z pierwszej klasy liceum już wie jak się poprawnie wysławiać.

Ale w jednym przyznam Ci rację. Słabiutki film. Ratuje go tylko Yustman swoją przecudnej urody aparycją.

ocenił(a) film na 2
bielek

kozak z neta :D pozdro ;*

ocenił(a) film na 6
chabek88

Dziewczyna musiała przeżyć, bo kto inny urodziłby kolejne pokolenie nawiedzonych bliźniaków? ;)

ocenił(a) film na 2
Siobhaan

aj niech wam będzie ;}

chabek88

Wiele horrorów "idzie" według zasady- najbardziej zagrozona osoba i tak przeżyje na koniec, aby była jakas furtka na część 2;) film hmmmm, mam mieszane uczucia, może ogladalem jakąś lipną wersję z wyciętymi scenami ale momentami wydawało mi się,że leciał za szybko. Nie budowano klimatu, a moim zdaniem film związany z mistyka żydowskam jeśli dobrze zrobiony, móglby byc całkiem całkiem;) Nie weim czemu, ale cos mi się w tym filmie spodobało. Za bardzo tego nie kumam, bo takie filmy na wstępie po obejrzeniu staram się wymazać z pamieci;)co do kozaka z internetu, któtego post mamy wyżej, no jest ich trochę tu, zaraz od geja wyzwie, wiek wyśmieje. Przyczepi sie do wszystkiego,żeby ośmieszyć inna osobę. No cóż...

real_villain

Nigdy nie praktykowałem takich zachowań. Po prostu zwalił mnie z nóg infantylizm wypowiedzi i nie byłem już w stanie powstrzymać się od komentarza. Ale macie rację, internetowe kozactwo jest żałosne. Następnym razem zachowam zimną krew:) Wybaczcie, pozdrawiam.

bielek

hehe autor tematu tylko krótko i dostępnie wyraził swoje odczucia;) czasem nie chce się ludziom pisać wywodów to lecą kluczowymi odczuciami, dwuzdaniowymi hasłami i czasem daje to fajny efekt, odczucia co do tego tutaj pozostawię dla siebie;)Przyznam,że kozakom (okazało się,ze nim jednak nie jesteś) też rzadko zdarza się przyznać do błędu. Tak więc podziwiam no i również pozdrawiam;)