PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469365}

Nienarodzony

The Unborn
2009
5,7 52 tys. ocen
5,7 10 1 52125
3,7 13 krytyków
Nienarodzony
powrót do forum filmu Nienarodzony

Film bardzo przewidywalny. Film niezbyt straszy. Oglądałam go tylko ze względu na Gary'ego
Oldmana. Nawet on nie potrafił wyciągnąć tego filmu z dołka.

ocenił(a) film na 3
keat1905

Zgadzam sie z tobą .. jestem świeżo po filmie i stwierdzam że to gówno jakich mało + te sceny z dupy wzięte, NP scena z dziadkiem lub z psem.... WTF ? daje 3/10 za główną aktorkę Odette Annable :P myślę że ten film spodobał by sie tylko ludziom dla których ten film był pierwszym horrorem w swoim życiu ...

pawlix90

... albo dzieciom z podstawówki. Taa. ;d

Film jest głupi, strasznie przewidywalny, niestraszny. Wszystko jest wiadome prawie od samego początku. Jedyny moment, który był dobry w tym filmie to ten, kiedy robiła tą jajecznicę. Jedyny, który wywołał u mnie jakiekolwiek emocje. Poza tym było kilka scen niesmacznych, nie można ich jednak nazwać przerażającymi.
A gdy zobaczyłam tę całą ceremonie egzorcyzmów po prostu zaczęłam się śmiać i w tym momencie wyszłam, i oglądałam już ten film z łazienki, myjąc zęby itd. Te wszystkie zmory, potworki... jak na te czasy mogli się postarać o lepsze. Gdybym oglądała ten film ze znajomymi pewnie zrobilibyśmy z tego niezłą komedie.

Oldman - trochę się zawiodłam
Casey i Romy, (w filmie), ciągle mi przypominały Elenę i Boni z "Pamiętników wampirów".
Gigandet - w prawie identycznej roli widziałam go w "Współlokatorce"

Plusem jest nawiązanie do eksperymentów w Auschwitz, wątek z bliźniętami. Ten horror mógł być dobry, ale niestety nie jest.