PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469365}

Nienarodzony

The Unborn
2009
5,7 52 tys. ocen
5,7 10 1 52125
3,7 13 krytyków
Nienarodzony
powrót do forum filmu Nienarodzony

Tak, dobrze przeczytaliście. Zachodnie cywilizacje żeby się czegoś bać stworzyły Hollywood a raczej HollyVoodoo. Prawie wszystkie opętania to osoby słabej wiary lub w ogóle nie wierzące. Pokazują nam w "delikatny" sposób co może nam się zdarzyć będąc słabej wiary. Niektórzy się tego boją inni się śmieją, kolejni zapadają w zadumę. inaczej i szybciej rozwiązują to fanatycy islamscy. Nie pytają się co sądzisz o danej wizji po prostu ci ją pokazują. Hmmm tak sobie myślę że te wszystkie filmy o opętaniu to proroctwa naszych czasów. Tak tak, 2000 lat temu też śmiali się z przepowiedni i zapisków wizji. A zombie ? Czy nie widzicie w nich fanatyków, którzy biegną przed siebie nie patrząc na przeszkody zabijają i zarażając w koło innych? Nie mają już instynktów i nie myślą jak by mieli wyprane mózgi. Czy te zagrożenia są realne czy to po prostu strach naszych czasów...

lukagrabo

Zagrozenie jest jak najbardziej realne. Sam czasem boje sie otworzyc lodowke w obawie przed czyhajacym zombiakiem. Myslisz, ze to kara za moje lakomstwo?

snowxn

Hhahaa, może, kto wie.

ocenił(a) film na 6
lukagrabo

W sumie nie bardzo wiem co chciałeś przekazać tym komentarzem...
A opętani mogą zostać tylko ludzie, którzy wierzą że mogą być opętani - wierzący małej wiary, tak, ale nie ateiści. Bo wtedy to już nie opętanie a choroba psychiczna :)