... na poczatku nudnawo, ślamazarnie rozwijające się napięcie, i masakrująca ( w pozytywnym sensie) końcówka. Masakrująca, bo mimowolnie miałem na plecach i rękach całą armię ciarek. Nie wiem czy ktoś inny podzieli moje zdanie, ale miałem wrażenie, że dużo elementów jest wziętych z japońskich horrorów. Chwilami myślałem, że to jakiś remake.
Nie powiem,podskoczyłam kilka razy ze strachu. Byc może dokończę oglądanie tego filmu ze względu na Twój komentarz. Wyłączyłam go,gdy zaczęłam więcej się śmiac niż bac.
Oglądając film również natknąłem się na pełne grozy sytuacje, fabule również nie mam nic do zarzucenia. Pod koniec filmu jednak ten strach przemija i zaczynałem się nieco nudzić. Ale ogólnie polecam ten film. 6/10
Mówiono mi, żebym nie oglądała tego filmu, ale obejrzałam.. i nie żałuję. Jest kilka przerażających momentów, ale film nie jest aż tak straszny, żeby nie można było w nocy spac:D podzielam twoje zdanie, jest cholernie podobny do japońców..:D fajny soundtrack, ale sam koniec jest już nudnawy (chodzi mi o egzorcyzm):D