OGŁOSZENIE Z DNIA 06.06.2006r
Poszukuję młodej kobiety, która bardzo przyda mi się do wyjścia z metafizycznych czeluści, wprost do waszego, realnego świata. Dzięki dojrzałej dziewoi, będę mógł wreszcie się narodzić i zemścić na tych, którzy mnie wkurzyli – czytaj, wszystkich. Nie moja wina, że mam taki charakter! Po prostu lubię przekomarzać się ze zwykłymi śmiertelnikami, którzy nie potrafią docenić potęgi zła, któremu służę. Poprzez wyrażenie „przekomarzać się” mam na myśli brutalne zabójstwa albo doprowadzanie do stanu psychozy. Można być miłym, można być praktycznym, można też być wrednym sukinsynem, a do swojego opisu wrzuciłbym właśnie to ostatnie stwierdzenie. Chociaż też nie do końca, bo nie jestem niczyim synem, gdyż się nie narodziłem. Jeszcze. Ale szukam dziewczyny, która pomoże mi stać się prawdziwym mężczyzną. Jakkolwiek dwuznacznie to nie brzmi, proszę o zgłoszenie się mailowo, na adres: Ale_ze_mnie_wredna@gmail.com. Omówimy wszystkie szczegóły, ja wyjaśnię co dokładnie się wydarzy, kogo zabiję przed swoimi narodzinami (jak szaleć, to szaleć) i podam listę osób, których nie należy wzywać, gdyż iż działalność spowoduje mój całkowity zgon, a tego przecież byśmy nie chcieli. Proszę się powoływać na Behemiasza. (...)
---------------------------------------------------------
ciąg dalszy na: http://cinemacabra.blog.onet.pl/2,ID374502580,index.html