PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469365}

Nienarodzony

The Unborn
2009
5,7 52 tys. ocen
5,7 10 1 52125
3,7 13 krytyków
Nienarodzony
powrót do forum filmu Nienarodzony

I o co chodziło w końcówce?Spoiler!!!!!!!Ciąża,ale jaki sens miało to wszystko i ogólnie jak dlaczego i po co to wszystko?:)

marcinekjura86

Po pierwsze jak można oglądać film robiąc trzy rzeczy na raz!!! Po drugie jak można byc tak tępym żeby zdradzać zakończenie na stronie główej bez wchodzenia nawet na twój ułomny komentarz! Niech jeszcze zgadne, pewnie film oglądałeś/aś z kompa no bo jakże by inaczej! PRYMITYW

rafin2003

HCWD,z chamstwem się nie dyskutuje.

ocenił(a) film na 5
marcinekjura86

I kto tu jest chamem?
Straszne, jak ludzie potrafią jechać u innych cechy, których sami u siebie nie widzą!

Martosiak

Że nie wspomnę o tym, że pisze się przez "ch" ;)

marcinekjura86

Zgłosiłem do usunięcia,rzeczywiście za późno napisałem słowo spoiler.Poza tym buraku z Londynu jak można obejrzeć inaczej niż na kompie przed premierą?

marcinekjura86

"oglądałeś/aś" mam login Marcinek/-brawo za inteligencję.

marcinekjura86

Gratuluje rozumu. Może by tak zrobić mały odstęp przed spoilerem? -.-'
Inteligencja od ciebie bije na kilometr.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
marcinekjura86

Od kiedy Londyn jest w Lublinie?

Urbanovski

Od
jutra .

;]

za krótki, za krótki .

marcinekjura86

wielkie dzięki... skoro już znam zakończenie to przez ciebie nie mam po co oglądać tego filmu. gratuluję głupoty :/

veronicah

Po kij czytać forum przed obejrzeniem filmu. Patrzy się tylko na notę co najwyżej, czyta recenzję, a nie chwyta się za komentarze, bo logiczne, ze jakieś lamery mogą zdradzić tam sens całego filmu. Ryzyko wliczone w zabawę i nauczka na przyszłość.

marcinekjura86

Oglądałem ten film i powiem wam ze przy nim zasnalem :( niestety moze cos sie dzialo w ostatnich 15 minutach filmu a tak to nic. Po tych zapowiedziach myslalem ze bedzie lepszy

ocenił(a) film na 3
bartekchmielu

Ja oglądałem paląc shishe ;P Powiem, że wtedy powykręcany dziadek śmieszył :P

Cały film zaje**scie przewidywalny i nudy. Ode mnie 3/10 ;)

ocenił(a) film na 3
bartekchmielu

Zaboaczylem go. tylko dlatego ze fajny traler w kinie byl. Zrobil 10x większe wrazenie niz caly film :D