PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469365}

Nienarodzony

The Unborn
2009
5,7 52 tys. ocen
5,7 10 1 52125
3,7 13 krytyków
Nienarodzony
powrót do forum filmu Nienarodzony

czyli wygląda na to, że nie ma sensu się brać za ten film... Mam rację?

ocenił(a) film na 1
Ni_ma

masz rację. chyba, że chcesz to zrobić, żeby móc powiedzieć, że obejrzałaś i mieć prawo do krytyki :)
jeśli jednak tylko dla czystej przyjemności- to nie warto.

ocenił(a) film na 2
Ni_ma

jak najbardziej masz rację.

za krótkiiiiiii

ocenił(a) film na 8
Ni_ma

A ja powiem, że film jest naprawdę niezły... Dawno nie było dobrego horroru (prócz Mirrors czy Sierocińca) i osobiście go polecam... Arcydziełem nie jest ale, nie uważam go za stratę czasu...:)

ocenił(a) film na 1
kubusss69

litości...Sierociniec????.....też tego nie oglądaj.....co do Mirrors można obejrzeć, nie jest najgorszy...w sumie lepszy od Grudge3

ocenił(a) film na 2
Ni_ma

Jestem 4 godziny po seansie i co mogę powiedzieć?

Nigdy się tak nie uśmiałem na żadnych "horrorze"! xD

Dla wszystkich co szukają "śmiesznych" wrażeń. Obowiązek! :D

3/10 :P

ocenił(a) film na 5
Gulasz

Film średni, momentami podchodzi pod horror ale ogólnie żadna rewelacja.

basia9001

Miły film bardzo przyjemnie mi sie go oglądało podobało mi sie szczególnie to że brak w nim nudy! jest tylko ciekawość, mało jest w nim jakichś wątków pobocznych co mi się bardzo spodobało i przykuło mnie do ekranu do końca horror jak horror miał swoje momenty i chociaż już jestem zaprowiony w horrorach to miałem uczucie niepokoju i ze 1 raz miałem nie kontrolowany odruch oczywiście film należy oglądać w samotności przy zgaszonym świetle bo gdy już ogladamy z kolegą/koleżanką lub w dzień, przyciszone głośniki to wiadomo że straszność będzie nikła, każdy szczęgół wpływa na takie horrory pamiętajcie o tym!

ocenił(a) film na 4
Ni_ma

szkoda czasu...zapowiedzi zwiastowaly dobry film a tutaj wyszedl slabeluszek

ocenił(a) film na 3
Ni_ma

hm jako horror nie jest zbyt dobry... głównym atutem filmu jest dziewczyn, która gra główną bohaterkę i ujęcie podobne do tego z plakatu:)

Ni_ma

masz swieta racje!
gowniana aktorka pierwszoplanowa, gowniana jej przyjaciolka w filmie, gowniana fabula i nawet Oldman nie ratuje tego filmu. co wiecej zastanawiam sie co mu strzelilo do lba zeby w ogole zagrac w nim.

ocenił(a) film na 5
Ni_ma

powiem tak. moja dziewczyna bardzo się bała na tym filmie. ja się przestraszyłem tylko raz ale nie bezpośrednio za sprawą filmu..... w pewnym momencie mi się usnęło a przestraszyła mnie moja dziewczyna (swoim krzykiem)

ocenił(a) film na 1
Ni_ma

masz rację :) ........................................

Ni_ma

"Dawno nie było dobrego horroru (prócz Mirrors czy Sierocińca)"

W tym miejscu "uśmiałem się", bo ani to dobre, ani warte zaznaczania przy gatunku horror. (;])

Co do samego filmu: mdły i nie wniósł kompletnie nic nowego. Najgorsze jest to, że aż bił po oczach schematem pewnej produkcji z 2007 (która premierę w Polsce miała w okolicach weekendu majowego).