PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469365}

Nienarodzony

The Unborn
2009
5,7 52 tys. ocen
5,7 10 1 52125
3,7 13 krytyków
Nienarodzony
powrót do forum filmu Nienarodzony

No muszę przyznać, że tego rodzaju horrory mi odpowiadają; opętania, egzorcyzmy to zdecydowanie moja bajka. Nie był baaardzo straszny, jednak podobał mi się, muszę przyznać. ;)

Jak dla mnie 8/10.

ocenił(a) film na 8
aisha_fw

Zgadzam sie z toba i chcialam spytac jakie horrory tego klimatu bys polecila? :)

ocenił(a) film na 8
aisha_fw

Zgadzam sie z toba i chcialam sie spytac jakie filmy tego klimatu moglabys mi polecic? ;)

ocenił(a) film na 8
sweet_dagna

Powiem Ci, że na pewno egzorcyzmy - to jest mocne. Trzeba mieć dobre nerwy, to na pewno. Z drugiej strony; jednych one ruszą, drugich trochę mniej...

Jednak z całą pewnością obejrzyj sobie - jeśli już tego nie zrobiłaś - 'Egzorcyzmy Emily Rose' i 'Egzorcyzmy Dorothy Mills'.

Poza tym ja właśnie ściągam "Paranormal Activity", podobno też coś takiego, o nawiedzonym domu dokładnie... jak już obejrzę, to powiem Ci, czy według mnie jest godny polecenia.

ocenił(a) film na 8
aisha_fw

Dzieki :)
Przyznam sie ze jeszcze nie ogladalam egzorcyzmow cociaz planuje to od jakiegos roku i nigdy nie moge znalesc czasu.

ocenił(a) film na 8
sweet_dagna

Cóż, "Paranormal Activity" okazał się nie tyle o nawiedzonym domu, co nawiedzonej osobie przez demona, który nie chce dać jej spokoju. Proponuję, żebyś obejrzała. Na początku film zdaje się nudny, ale później nabiera barw. Najciekawszy jest moment, jak duch ciągnie ją za nogę po domu, według mnie.

Ja się muszę zapoznać jeszcze z 'Egzorcyzmami Dorothy Mills', może wytrwam przed komputerem, kiedy będę je oglądała.

ocenił(a) film na 8
aisha_fw

hehe;)Dzieki za wszystkie informacje. Jak juz wczesnije pisalas lubisz taka tematyke wiec moze moglabym ci polecic film udreczeni oczywiscie jesli juz go nie ogladalas:)