Film się zaczyna. Babka biegnie... staje z wrażenia - Hyyyy co to rękawiczka na ziemi - NIESAMOWITE - co robi zimą rękawiczka na ziemi???? Podnosi muzyka grozy jak by co najmniej w rękawiczce mieszkał szatan, demon i wszystkie zło świata. Nagle pojawia się chłopiec (bez jednej rękawiczki). Zamienia się w psa i lezie w las. Co normalny człowiek będąc samemu robi. Oczywiście lezie w las za psem który był chłopcem. Oglądam dalej - bo to będzie niesamowita komedia o ile się nie pożygam z głupoty filmu.
a to wszystko był sen! co niestety sceny nie ratuje, wręcz przeciwnie :P i
tak jest już do końca x]
To chyba normalne że horror fabułą nie grzeszy, co nie zmienia faktu ze oglądając w ciszy i spokoju można sie kilka razy przestraszyć, a to w horrorach najważniejsze
A mnie się nawet podobał. Fakt troche słaby... ale kilka razy się przestraszyłam. Na prawdę nie jest najgorszy 6/10
to, że się przestraszyłeś o niczym nie świadczy. Ja też oglądałem w ciszy i
spokoju a w takich warunkach wyskakująca wrzeszcząca odwrócona głowa
wystraszy każdego... ale czy to ma jakikolwiek sens?
Niestety, nie każdego. Albo za stary jestem, żeby się na taką tanią sztuczkę nabrać (tym bardziej, że reżyser już od dłuższej chwili sugeruje, że za chwilę będzie BU!), albo za dużo już horrorów widziałem i takie tandetne zagrywki znam już na wylot...
Za dużo w tym filmie crapu. Chociażby to że dziewczyna miała dostęp do jakiegoś xxx letniego rękopisu. A to że go ukradła to już w ogóle przesada... Gniot jakich mało. Zarejestrowałem sie w końcu na webie, a zmotywował mnie do tego ten film któremu z dumą wystawiłem 1.
ps oglądałem cały, jak to zwykle mam w zwyczaju (zaczne = oglądam do końca) ale z 15 minut w okienku na boku, podczas których rejestrowałem się i wystawiałem ocenę.
Wrazenia po dwoch minutach?typowe horrorowo thrillerowe badziewie, przypominajace filmy typu "krag", "oszukac przeznaczenie", i t p.
Sam styl krecenia ujawnia, ze nie bedzie to fenomen. Dobor aktorski pozwalaja od razu odczuc, ze to nie jest to.
Wlasnie skonczylem film "Boy A" i ten film az sie chce ogladac, bo jest tak prawdziwy, taki jak powinien byc.
Szczerze, zaluje, ze cierpliwie czekalem nie wiem na co, po pierwszych 2minutach.
2/10 na zachete ;)