PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469365}

Nienarodzony

The Unborn
2009
5,7 52 tys. ocen
5,7 10 1 52125
3,7 13 krytyków
Nienarodzony
powrót do forum filmu Nienarodzony

beznadziejnie głupi i jak ktoś tu powiedział,dla dzieci,w ogóle te dzisiejsze horrory są beznadziejne, dla tego nie oglądam horrorów,ten tak przez przypadek przemęczyłem 3/10

ocenił(a) film na 2
Matiasparviere70

Absolutnie się zgadzam. Daję 2 tylko i wyłącznie za tyłek głównej aktorki.

ocenił(a) film na 4
amokmokka

A ja 4 tylko i wyłącznie za Cama Gigandeta ;D

rose_fw

Ja dałam 4 za Gary'ego Oldmana ;)

użytkownik usunięty
Matiasparviere70

Ja się nie zgodzę : ) film nie jest "beznadziejnie głupi" co prawda zdarzają się momenty które są a raczej wyglądają żałośnie ale film nie zasługuje aż na tak niską notę.

ocenił(a) film na 2
Matiasparviere70

Dałam 2/10, a korciło mnie żeby dać 1/10. Moim zdaniem bardzo słaby scenariusz i efekty które zamiast przerażać mnie osobiście śmieszyły. IMO film wyjątkowo głupi. I pierwszy tak nisko przeze mnie oceniony.

ocenił(a) film na 8
Matiasparviere70

Mi przypadł ten horror do gustu, całośc podobała mi się wizualnie, napięcie też było, może nie jest to horror najwyższych lotów, ale jest good.

ocenił(a) film na 8
Matiasparviere70

Zasady horroru są, potworki są, demony są, na grę nie należy narzekać, czasami przeraża, jest to dużo ambitniejszy horror niż tworzone na potęgę i masową skalę misz-masze klasy B, jest w nim ciekawy motyw straszenia, postacie w nim są wyjątkowo inteligentne jak na amerykański horror, jest w nim dobra i naprawdę fajna scena egzorcyzmu i na koniec jest w nim dobra rola Gary'ego Oldmana oraz BOSKA Odette :)

Tak więc o co ci człowieku chodzi ?

ocenił(a) film na 3
tomucho77

Ja się zgadzam z Matiasparviere70 . Nic się nie trzymało kupy w tym filmie. Moja ocena to 3 (SPOJLER ) za scenę z dzieciakiem w szafce za lustrem, faktycznie się przestraszyłam. Reszta filmu to były jakieś żarty. Egzorcyzmy były zabawne . Wszystko zaczęło fruwać , pozabijało ludzi w pierwszych minutach , a jak główna bohaterka uciekała i nagle krzyknęła "czekaj , muszę wrócić po kartkę " to padłam . Nie mam siły się nawet rozwodzić nad tym filmem .. Końcówka była tak przewidywalna , że brak mi słów. Mogłabym wymienić zbyt dużo scen , które były wręcz zabawne , do tego bezsensowne , a bohaterowie filmu zwyczajnie byli irytujący.

paktofoniczka

...a ja myślałam że się skuszę...chociaż jak przeraża mniej niż więcej to coś dla mnie :-) p.s sceny z lustrem zawsze przerażają... :-/