PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469365}

Nienarodzony

The Unborn
2009
5,7 52 tys. ocen
5,7 10 1 52125
3,7 13 krytyków
Nienarodzony
powrót do forum filmu Nienarodzony

te migawki pod koniec. jak w każdym słabym amerykańskim filmie; jak bohater zaczyna rozkminiać wszystko, łączyć fakty. i to łączenie faktów jest pokazane. dla mnie to jest wyraz tandety. dla amerykańskich tępych widzów, którzy sami by nie skumali filmu.
gdyby mistrz Lynch tak robił, to już w ogóle nie byłoby dobrego filmu.

ogólnie sam pomysł jest ok. ale wykonanie do dupy. tak myślę.

użytkownik usunięty
olszass

W pełni się zgadzam. A od siebie dodam tylko, że było to "dzieło" absolutnie od początku do końca rozczarowujące. I na nowo zaczynam omijac amerykańskie "filmy" szerokim łukiem.

ocenił(a) film na 1

Przecież to normalne, że skoro amerykanie robią x-filmów rocznie to 80 % musi być szmirą. Nie można jechać na ilość. A zobaczcie na kino europejskie. Jak coś się nakręci to raz a porządnie, a nie 600 filmów z czego tylko jeden dobry.

ocenił(a) film na 4
olszass

Popieram. Ja też cenię Lyncha. "Nienarodzony" jak dla mnie poniżej oczekiwań, typowy płytki horrorek, na dodatek nie straszny.

m_estera

niestety, już kiedyś gdzieś pisałem czy obejrzę jeszcze prawdziwy horror ? taki, po którym będę bał się ciemności i oglądał za sobą ? dżizesssss. parę ładnych lat temu coś takiego oglądałem ostatni raz. czyżbym z bojaźliwego 20latka zmienił się w niewrażliwego 25latka ????

ocenił(a) film na 4
olszass

całkowicie sie zgadzam ze do dupy ale za to jakiej dupy! aż miło popatrzeć xD

Victor_Delacroix

LOL no to ja też się zgadzam tylko, że na mój gust trochę za płaska ;) na zdjęciu tego nie widać ale w filmie aż za bardzo.