PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=265892}

Nieodebrane połączenie

One Missed Call
2008
5,3 23 tys. ocen
5,3 10 1 22830
4,8 4 krytyków
Nieodebrane połączenie
powrót do forum filmu Nieodebrane połączenie

Nudny

ocenił(a) film na 4

Okropny, wtórny, nieciekawy, miałki, sztampowy, byle jaki, słaby. Sceny w szpitalu żałosne. Nie polecam. Młodzieżowy horrorek dla młodzieży, jakich wiele.

Toolbar

Niestety muszę się zgodzić. Durna historia (nawet jak na horror!), słabo przedstawiona. Czekałem tylko na koniec, bo zwykle staram się obejrzeć film do końca, skoro już się za niego zabieram. Momentami ogromnie żałosny. Stanowczo odradzam.

ocenił(a) film na 5
Toolbar

Ja polecam wersje oryginalną "Chakushin ari" (originalny tytuł) a nie kolejny remake "zza wielkiej wody" o wiele więcej klimatu i naprawdę o niebo lepszy nisz ten gniot z amełyki

ocenił(a) film na 5
stax_2

Ja polecam wersje oryginalną "Chakushin ari" (originalny tytuł) a nie kolejny remake "zza wielkiej wody" o wiele więcej klimatu i naprawdę o niebo lepszy niż ten gniot z amełyki (celowo dałem małe a) , która idzie na łatwiznę i podkupuje lub podkrada scenariusze naprawdę dobrych filmów "tuninguje" je bezmyślnymi i tandetnymi efektami specjalnymi, a na przynętę rzuca znośną do zawieszenia oka obsadę. Potem tylko przelicza gotówkę w kasie i leci z następnym z kolei filmem.

ocenił(a) film na 4
Toolbar

Ja też się zgadzam. Strasznie przewidywalny i w ogóle brak jakiegokolwiek napięcia.

ocenił(a) film na 7
Toolbar

Ch*ja się znacie film dobry nie wiem czemu szukacie cudów. Ogląda się dobrze więc na jaką cholerę doszukiwać się nie wiadomo czego?