PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=265892}

Nieodebrane połączenie

One Missed Call
2008
5,3 23 tys. ocen
5,3 10 1 22820
5,6 5 krytyków
Nieodebrane połączenie
powrót do forum filmu Nieodebrane połączenie

Niech ktoś mi powie co oznaczało zakończenie filmu? Dlaczego zginął policjant? Wiem, że miał powiązania z jedną z zabitych(siostra), ale nikt do niego nie dzwonił. W ogóle dlaczego widział te robaki i te wszystkie dziwne rzeczy? Dlaczego w komórce wyskakiwały znowu cyfry? I co do diabła oznaczało spojrzenie głównej bohaterki? Ma być kontynuacja? Kompletnie nie kumam takiego zabiegu? Niech ktoś mi to wyjaśni :/ HELP!!!

chester1985

nie doszukuj sie wiekszej logiki w tego typu filmach !!! wlasnie obejzalem tego gniota i daje mu 2/10 !!! ludzie i co dalej !? teraz nakreca horror o tym jak za slona zupa zabijala ludzi stajac im w gardle bo jej przepis zostal skradziony jakiejs babuni przez grupe glupich pieknych amerykanow a sama babcie zostawili na pastwe losu umierajaca z glodu !!!! o i juz mam swietny scenariusz na film klasy D czyli tu gdzie plasuje sie wsio jak Krzyk, Walentynki, Koszmary ... , Ringi, Watery i inne takie kupy !!!

chester1985

Czyli dobrze mi się wydawało, że to wszystko nie 3mało się kupy? Ja wiem, że nie powinno się doszukiwać sensu... ale jak oglądam tego typu filmy to przeważnie jak się obejrzy film to czy jest to "dosłownie" wytłumaczone czy trzenba się doszukać tego to jednak tworzy to zwartą całość. A tutaj? Ta końcówka na prawdę mnie zbiła z tropu... chyba pierwszy film którego nie skumałem... no chyba, że coś przegapiłem... ale nie wydaje mi się...

użytkownik usunięty
chester1985

telefon dzwonił do policjanta on go nie odebrał ale Gruby policjant gdy odstawial paczke z dowodami, Potem przekazał ta wiadomosc telefonicznie głównemu bohaterowi. Tak Spojrzenie i wyskakujace nr to furtka na 2 czesc. Ps Japonska wersja ma 3 czesci:)