PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=535756}

Niepamięć

Oblivion
2013
6,8 143 tys. ocen
6,8 10 1 142794
5,8 45 krytyków
Niepamięć
powrót do forum filmu Niepamięć

Ale szkoda

ocenił(a) film na 5

Bardzo żałuję, że J. Chastain nie mogła zagrać Julii. No ale nie ma co narzekać na wyrost,
zobaczymy jak Kurylenko sobie poradzi...

ocenił(a) film na 7
Borys_17

A ja się cieszę. Chastain jest dziś wszędzie pełno i zaczyna się powtarzać.
Olga jest bardziej nietuzinkowa. Dla filmu to tylko lepiej.

AutorAutor

Niemniej jednak, Chastain jest dużo bardziej utalentowaną aktorką o bardziej charakterystycznej urodzie: w tej roli mogłaby wypaść naprawdę dobrze.

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
MarekAntonivsz

Dokładnie o tym myślałem. Chastain jest dobrą, precyzyjną aktorką, Kurylenko raczej się pokazuje niż gra. Dobra obsada to znacząca część sukcesu filmu. No ale poczekajmy na premierę, kto wie może Kurylenko zaskoczy?

Borys_17

Miejmy taką nadzieję. Co do Cruise'a - można na niego narzekać, ale w filmach tego typu wypada zawsze doskonale ( chociażby "Raport Mniejszości" ).

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
MarekAntonivsz

Bardzo bym chciał powiedzieć, że nie lubię Cruise'a, coś w nim mi nie bardzo pasuje - niestety nie mogę - to doskonały, wszechstronny aktor. Przyjemnie się go ogląda. Wspomniałeś o RM, ja wspomnę o The Collateral - kolejna bardzo dobra rola.

Borys_17

Zgadzam się - w "The Collateral" zagrał naprawdę dobrze. Podałem jednak film, który był również z gatunku sci-fi, żeby było jakieś możliwe porównanie do tego filmu, o który rozmawiamy.^^

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
MarekAntonivsz

Olga Kurylenko przetrenowana przez Terrence'a Mallicka ("To the wonder") zagra jak z nut!
Zobaczycie!

użytkownik usunięty
Borys_17

Film będzie zaje*****y !!

ocenił(a) film na 7

Olga jest, to i film musi!

użytkownik usunięty
AutorAutor

Może naprawdę być dobry