Film oglądałem i jest naprawdę fascynujący dużo akcji. Jak dla mnie film zdecydowanie zasługuje na 10/10 . Pozdrawiam
A czego ja oczekuje po czlowieku ktory daje W pustyni i w puszczy ocene 10.
Jaka akcja ? Jak w tym filmie było 2 aktorów przez 90% czasu, cały czas gadali ze sobą, latali i patrolowali ziemie. Żadnej akcji w filmie nie było więc nie ściemniaj.
Żyjemy w wolnym kraju, gdzie nie ma zakazu wolnej wypowiedzi. A tak poza tym to czego ty oczekujesz 100% akcji w każdym filmie ?
"A czego ja oczekuje po czlowieku ktory daje W pustyni i w puszczy ocene 10."
Nie Tobie wchodzić butami w czyjs gust. Pewnie przerasta Twoje zrozumienie fakt że ludzie moga dawać oceny dla filmów które po proetu lubią..a czemu lubią ? To ich sprawa. Sam dałem ocenę np 10 czerwonej soni. mimo kiczu leczjącego się z ekranu. Oceniam dla siebie, lubie ten film i jestem z nim związany jakoś emocjonalnie. dlatego daje 10 a nie dla efektów czy fabuły. Jakbym oceniał dla innych pewnie dałbym z 3 góra..ale co mnie obchodza inni oceny są dla mnie a nie dla Ciebie czy kogoś innego kto zagląda innym jakie dają oceny i wyciągają głupie wnioski o ludziach...żenada po prostu...i ty..masz w niku koneser kina...a nie rozumie prostych rzeczy.