PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=535756}

Niepamięć

Oblivion
2013
6,8 143 tys. ocen
6,8 10 1 142795
5,8 35 krytyków
Niepamięć
powrót do forum filmu Niepamięć

Najlepszy moment tego filmu to jak puścili napisy końcowe.

ocenił(a) film na 8
monilillith

Nie prawda! :) a tak na serio to nie rozumiem po co tak piszesz, masz ochotę na polemikę z tymi którym się film spodobał? proszę bardzo, mi się podobał! i niczym nie ustępował twojemu ukochanemu filmowi w którym kilku kolesi wierci dziury na asteroidzie pędzącej w kierunku ziemi! obydwa trzymają w napięciu i obydwa mają masę nieścisłości oraz błędów logicznych, ale nie zmienia to faktu że są świetnym kinem akcji! ach przepraszam w tym twoim był piękny wątek miłosny... no to by wyjaśniało tak wysoką ocenę....

PS Mi też się bardziej podobał Armagedon ale bez przesady!

ocenił(a) film na 3
Rafal30wawa

Armagedon to film z emocjami. Możesz się na nim śmiać, płakać, wzruszać, wstrzymywać oddech. Wątek miłosny pięknie zbudowany to fakt, ale nie dlatego kocham ten film. Podczas Niepamięci umierałam z nudów. Setki karłowatych Tomów Cruise'ów i poza tym długie minuty ziewania. Oczywiście, gusta są gusta i wcale nie jesteś gorszy dlatego, że akurat do Ciebie ten film trafił. Jak dla mnie strasznie płaski. A dlaczego najlepszy moment przy napisach? Bo w tle leciała super piękna piosenka :D

ocenił(a) film na 7
monilillith

Buehehehe , ( M83 ) świetna mini prowokacja ;) , dałbym Ci za to lajka jakbym mógł :-D

ocenił(a) film na 9
monilillith

sęk w tym że to film anty-illuminati, i to wcale nie jest nudne....to jest straszne!!! jak ziewałeś to trudno lubisz sie pośmiać na horrorach ilb s-f to idz na takie filmy klasy C