Jak to jest z tym Tytanem? Bo chyba ktoś na Tytanie musiał już być wcześniej, skoro potem ten
Oddysey miał na pokładzie garstkę ludzi, w dodatku bez zaplecza technicznego (statek sprawiał
wrażenie pustawego). Czyli jak tam chcieli dolecieć, tzn, że Tytan nadawał się do zamieszkania. I
właśnie mnie zastanawia to, czy najpierw to nie Theta została stworzona przez ludzi i wysłana na
Tytana. Jednak coś się stało, może komputer stał się samoświadomy?
Z tego co ja zrozumiałem, to nie było żadnego życia na Tytanie. Ludzie wysłali Odyssey w 2017 aby zbadał Teta, który w jakiś sposób przejął we władanie załogę Odyssey, a dokładnie Jacka i Vikę (bo reszta załogi została katapultowana i dryfowała w kosmosie, dopóki padlinożercy nie ściągnęli ich z powrotem). Stworzył ich klony które miały zniszczyć życie na ziemi i resztkę ocalałych ludzi.
Na początku mieli lecieć na Tytana by go zbadać ale pojawił się Tet i tam zostali wysłani. Reszta historii jak wyżej.
byłem na tym filmie przed paroma godzinami a juz nie pamiętam xD..To..po kiego grzyba wylatywali na tego tytana..albo inaczej..po co podlecieli do tety (jeszcze przed klonowaniem)? skoro wiedzieli że to nic dobrego nie jest O.o Po co zbliżać się do czegoś co niszczy księżyc a przy okazji niszczy ziemie statkiem zaopatrzonym w nic?
Oj chronologia ci się strasznie pomieszała.
W momencie o którym piszesz nikt jeszcze nie wiedział że Tete to coś złego. Jack i jego załoga byli wtedy w trakcie misji badawczej na tytana, spostrzegli nowy obiekt (Teta) i dostali rozkaz zbadania go.
To wszystko działo się w głębokiej przestrzeni, zniszczenie księżyca i wojna były później, gdy Teta doleciał do naszej planety.
:P no wlasnie;p sądze ze gdyby było tak jak mówiłem to zauważyłbym ten bezsens w trakcie ogladaniam hehe