Skad sie wziela sally? Ogolnie to dziurawy film ale nie najgorszy lecz irytujaco przewidywalny, zero "WoW"
Przcież wszystko zostało wyjaśnione.
Oni zostali przejęci przez Tet, a Sally z transmisji zdjęta i nawet nie potrafili się kapnąć, że zakłócenia transmisji na bliską odległość wyglądają idiotycznie.
Piszac " Sally " mialem na mysli " TETA" ta wielka sztuczna inteligencje zawieszona na orbicie ziemskiej a nie babe na transmisjach bo to wiem. Chce wiedziec skad ten bezwzgledny superkomuter kto go stworzyl itp ale tego pewnnie nikt nie wie... Do dopowiedzenia
Myślę, że pseudo-sztuczna inteligencja pozbawiona nadzoru jako bezpośredni powód tego co zostało pokazane w filmie jest chyba jedynym sensownym wytłumaczeniem oprócz chęci popełnienia samobójstwa.
Mimo wszystko mi ta historyjka się nie klei.
Taki zlepek luźnych pomysłów pozbawiony nadzoru.
Wlasnie mi tez taki zlep fabuly bez ladu i skaldu oraz bez wieksZych wyjasnien. A mi w takich filmach wlasnie o to chodzi by na koncu dreszcze przeszly gdy sie wszystko wyjasnia.. A tu pffff....
Zle sie wyrazilem z tym zlepkiem fabuly ma tam jakis lad ale to nie to. Dobrze jakby Nolan sie za to zabral
Chlopcy od efektow tez zbytnio nie dali czadu moim zdaniem. A i mam jeszcze pytanie bo juz jakis czas temu widzialem oblivion i nie pamietam: po kiego teta zniczyla ksiezyc jesli pamietasZ?