PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=535756}

Niepamięć

Oblivion
2013
6,8 143 tys. ocen
6,8 10 1 142795
5,8 35 krytyków
Niepamięć
powrót do forum filmu Niepamięć

Zielona chatka

ocenił(a) film na 6

A mnie rozbraja temet zielonej chatki która zbudował?? Znalazł?? skad ona sie wzieła?? Buuu to
było tanie a tak pozatym to reszta OK

szachol1

motyw lesnej chatki, mnie tez smieszyl troche.
A tak przy okazji - co bym dała za taka chatynke, nad jeziorkiem, otoczoną górami... ech....
Zakończenie bylo "ciekawe". Uratowana kobieta żyje sobie w tej chatynce po ktorej hula wietrzysko, z dzieciaczkiem, uprawia warzywka, sielsko i anielsko to wyglada.
POmine szczegół, w którym ojciec dziecka powraca, szczeście aż bije z ekranu....
Rozumiem, ze w domyśle widz moze sobie podsumować film tradycyjnym tekstem " żyli długo i szczęśliwie / w zielonym domku oczywiście/ ;)

ocenił(a) film na 6
Mala_29

Ehh... Jak dla mnie to za duzo lukru z tym motywem. Film stracił kilka pkt. u mnie z tego wzgledu...

Mala_29

A teraz pomyśl sobie, że tych ojców jest niesłychanie dużo, czy to jest happy end? Nie sądzę :D

YetQ

czy ja wiem,,,,,
biorąc pod uwagę, ze tatusiek ma skłonności do bohaterstwa, chętnie nadstawia kark dla dobrej sprawy, no i tak jakoś sie składa, że od niego jednego biedaka zależy wolność i szczęście ludzkości całej... ;)
to posiadanie kilku kloników nie jest złym pomysłem.
No i jest takie powiedzenie " od przybytku głowa nie boli..."

Mala_29

To by było spełnienie Twych fantazji, co? Mieć do dyspozycji parę klonów tego samego faceta, gotowych robić wszystko czego zapragniesz 24h/dobę.

ocenił(a) film na 6
szachol1

Zbudował. Znalazł ciekawe miejsce i budował kawałek po kawałku. Nic nadzwyczajnego. Pokazali jak Jack lubił trudnić się zbieractwem. Kto wie, może każdy z klonów miał gdzieś taką chatkę. ;)