Takie przełomowe odkrycie a koleś wykorzystuje je do nękania tej brzydkiej baby.
Dopiero co zobaczyłem film. Mimo, że temat napisałeś 2 lata temu, musiałem skomentować, bo pie...ołem takim śmiechem, że jeszcze mnie telepie. Mam nadzieje, że warto było czekać... Pozdro :D
Czujesz się dotknięta/y, że ci się spodobał ten pozbawiony logiki gniot. Film dla widzów bezrefleksyjnych.
Czuję się dotknięty, że nazywasz kobietę "brzydką babą". Ale Ty i tak tego nie zrozumiesz, bo do tego trzeba choć trochę kultury.
film mial duzo bledow ale nie byl pozbawiony logiki. dziewczyna sama mu powiedziała żeby dal jej spokój bo ten moze mieć kazdda, ale on chciał ja, bo chodziło tu o kontrolę. ona jako jedyna go nie chciała ani jego pieniędzy, dlatego tak bardzo zakompleksiony pod kątem władzy typ tak bardzo chciał ja od siebie uzależnić. narcyz czy typ wykolejony ale doskonale wiedział co robi, on jej nawet nie lubił ale chciał jej pokazać jaki to silny i władczy nie jest zmuszając ja do dziecka i bycia razem. w głębi był zakompleksiony pomimo ze wygladal dobrze i miał hajs. swoim komentarzem tylko pokazujesz jak płytko oceniłeś film albo go po prostu nie obejzales w całości.
Ch#j że potwór grunt że ma otwór. A tak na poważnie, mi pani Moss się podoba, właściwie to mnie pociąga a to jest ważniejsze niż bycie ładnym. Film wielki.
Mi tam się film podobał, choć dziwię się że wzięli faktycznie niezbyt urokliwą aktorkę :) ale o gustach się nie dyskutuje.
Ale tak serio to co Ci się podobało? Głupota bohaterki czy policjantów? A może brak szacunku do widza?
No serio, widziałem głupsze filmy, a to taki lekki film na wieczór, no co ci poradzę.
Pewnie można by było go lepiej zrobić, ale logiki to bym nie wymagał w tego typu filmach.
celowo taką aktorkę wzięli, żeby jeszcze bardziej podkreślić aspekt tego ze kolesiowi nie chodziło o jej wygląd tylko o władze i kontrolę nad nią. jako jedyna nie chciała ani jego ani jego hajsu to ten za wszelką cenę chcial ja od siebie uzależnić i być jej "panem i wladca". to jest atrybut ludzi z niska samoocena i kompleksami, muszą czuć nad czym całkowita kontrolę bo nad niczym innym nie mają, pomimo tego jak wyglądają i jaki status spoleczny maja
Ludzie ze skrzywioną psychą nie myślą w taki sposób jak normalny Kowalski czy Smith...