Dopiero co zobaczyłem film. Mimo, że temat napisałeś 2 lata temu, musiałem skomentować, bo pie...ołem takim śmiechem, że jeszcze mnie telepie. Mam nadzieje, że warto było czekać... Pozdro :D
Czujesz się dotknięta/y, że ci się spodobał ten pozbawiony logiki gniot. Film dla widzów bezrefleksyjnych.
Czuję się dotknięty, że nazywasz kobietę "brzydką babą". Ale Ty i tak tego nie zrozumiesz, bo do tego trzeba choć trochę kultury.
Ch#j że potwór grunt że ma otwór. A tak na poważnie, mi pani Moss się podoba, właściwie to mnie pociąga a to jest ważniejsze niż bycie ładnym. Film wielki.
Mi tam się film podobał, choć dziwię się że wzięli faktycznie niezbyt urokliwą aktorkę :) ale o gustach się nie dyskutuje.
Ale tak serio to co Ci się podobało? Głupota bohaterki czy policjantów? A może brak szacunku do widza?
No serio, widziałem głupsze filmy, a to taki lekki film na wieczór, no co ci poradzę.
Pewnie można by było go lepiej zrobić, ale logiki to bym nie wymagał w tego typu filmach.
Ludzie ze skrzywioną psychą nie myślą w taki sposób jak normalny Kowalski czy Smith...