PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Sierpień 2014r ;-) Wyczytałem że reżyserem będzie Simon West lub John Woo, co do obsady na
pewno nie zagrają Eastwood, Connery. Duże prawdopodobieństwo że zobaczymy w 3:

Mel Gibson, Nicolas Cage, Jackie Chan, Wesley Snipes!

użytkownik usunięty
2008einstein2009

Cała czwórka mi pasuje

ocenił(a) film na 9

Na razie prawie pewni możemy być N. Cage'a i J. Chan'a ;)

użytkownik usunięty
2008einstein2009

Cage to nie był fake?

ocenił(a) film na 4

Najpierw puszczono plotkę, że będzie, a potem zdementowali to.

użytkownik usunięty
karoman4

Już się nie moge doczekać, pewnie z 3 głośne nazwiska się pojawią

ocenił(a) film na 4

A Gibsona w ogóle biorą pod uwagę?

użytkownik usunięty
karoman4

Kurde no mam nadzieje. Mel ciągle trzyma forme

ocenił(a) film na 4

Ja chciałabym, żeby dostał angaż do tego filmu.

użytkownik usunięty
karoman4

Mysle, ze nie tylko my

karoman4

tez chce mela w zabojczej broni wymiatał

ocenił(a) film na 9
karoman4

Ale raczej będzie, to samo Chan! Obaj prawie pewni ale nie potwierdzeni oficjalnie.

ocenił(a) film na 4
2008einstein2009

Ale Chan sam się wypowiadał odnośnie udziału w Ex3, więc należy to traktować, jak oficjalną informacje. On w ogóle miał być już w drugiej części, dostał zaproszenie od Sly'a i Westa, ale odmówił ze względu na ,,Chiński zodiak''. Teraz ponowiono zaproszenie i widocznie przyjął je - na całe szczęście ;-D.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Na jego stronie interenetowej na filmweb pisali ze Jackie tylko otrzymał propozycje zagrania ,a on powiedział że zgodzi się zagrać pod warunkiem ze dostanie wiekszą i obszerniejszą rolę .Małe epizody go nie interesują w tym filmie .Natomiast nic nie napisali że wytwórnia filmowa zgodziła się na ten warunek ,a to przecież jest najważniejsze .Wiec nie rozumiem waszych zachwytów i radości że już jest pewne ze Jackie zagra .Przecież nikt tego narazie oficjalnie niepotwierdził .Zebyśćie sie czasami nie rozczarowali ...

ocenił(a) film na 9
bradock

Ale tak jak pisałem powyżej, na 60% "Na razie prawie pewni możemy być N. Cage'a i J. Chan'a " ;-)

ocenił(a) film na 6
2008einstein2009

Tak ale Danny Trejo też do 1 cześci niemal był zaklepany ,pisali nawet o tym w gazecie Movie a po zakoczeniu zdjeć okazało się za ,,Pana Piekniśia ,, nie ma .Wiec 60 procent nie czyni że na pewno bedzie .

ocenił(a) film na 4
bradock

Jak nie zagra to prawdopodobnie nie obejrzę Ex3... a na pewno nie w kinie ;)
Fajnie, jeśli zagra Snipes czy Yen. Jak zagra Seagal to ok, ale Chan moim zdaniem powinien zagrać i bez niego film nie będzie dla mnie zbyt interesujący... ot taka tam powtórka z Ex1.

ocenił(a) film na 6
Dentarg

Na razie jeszcze nic nie wiadomo ,ja bym niczego nie wykluczał .Ale pamietam jak przy kopltetowaniu obsady do 2 cześci nic się głośnio i oficjalnie nie mówiło o udziale Van Damma czy Norrisa .Dopiero kilka tygodni przed podaniem oficjalnej obsady jeden z producentów w radiu udzelił wywiadu i powiedział że oni zagrają .To były oczywiście nieoficjalne info.Dopiero po 3-4 tygodniach potwierdzili oficjalnie obsadę .Wiec trochę dziwne że teraz tak piszą ze Chan i Cage zagrają skoro nie oficjalnej na razie zgody wytwróni .

użytkownik usunięty
bradock

Zobaczcie jakie dno http://www.youtube.com/watch?v=zjaN3bQCSXw

ocenił(a) film na 6

No i ? Niewiem po co to nakrecili ....

użytkownik usunięty
bradock

Szczerze? Ja też nie

ocenił(a) film na 4

Który to Barney, a który Gunner?

użytkownik usunięty
karoman4

Nie wiem, tutaj jest coś lepszego. Nie wiem czy to fake czy nie http://www.youtube.com/watch?v=DsLpM0srDew

ocenił(a) film na 4

Widziałam to. Expendable91 kiedyś pokazywał to na forum Van Damme'a.

użytkownik usunięty
karoman4

Moze szepnalby slowko Sly'owi

ocenił(a) film na 4

http://www.filmweb.pl/film/Niezniszczalni+2-2012-595010/discussion/tak+troche+hu morystycznie%2C+Pancerni+Expendables%21+%3AD,2104265

ocenił(a) film na 4
bradock

Tu jest informacja o jego występie http://www.expendablespremiere.com/1/post/2012/12/jackie-chan-confirmed-for-expe ndables-3-sly-working-on-script.html <--- to jest oficjalna strona filmu. Jest tam też napisane, że już rozpoczęły się prace nad scenariuszem filmu. Skoro się biorą za pisanie scenariusza, to chyba logiczne jest, że uwzględniają w nim Chana. Inaczej nie podawaliby obu tych informacji jednocześnie.

ocenił(a) film na 6
karoman4

To jeszcze nic Kasiu ,przecież wiele się jeszcze może wydarzyć ,wiele niespodziwanych sytuacji ,decyzji .Pamientajmy o tym że przykreceniu 1 cześci też miał być Danny Trejo a wyszło inaczej .Ja w każdym razie uwierzę w to jak zobacze go na planie .

ocenił(a) film na 4
bradock

Wiem, że wszystko się może zdarzyć, ale w głębi ducha czuję, że to prawda. Intuicja moja to samo mi mówi. No i mocno trzymam kciuki, że Chan stanie ramie w ramie pozostałymi herosami.

ocenił(a) film na 9
karoman4

Ja też jestem prawie pewny J. Chan'a i N. Cage'a w 3. Dopiero koło premiery okaże się czy miałem rację.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Ok ,ciekawe jak Chan zagra to jaką bedzie miał postać ? Czy taka typową ,charakterystyczną do niego komediową ,zabawną gdzie bedzię ostawiał swoję cyrki i popisy czy bardziej mroczną ,brutalniejszą gdzie da bardzo siarczysty pojedynek .

ocenił(a) film na 4
bradock

Raczej stawiam na tą pierwszą opcję. W filmie i tak będą motywy komediowe, więc myślę, że znajdą coś odpowiedniego dla Chana. Myślę, że nas nie zawiodą - nie martw się Bradock. Sly na pewno wie, co robi. Wiedział do tej pory, więc teraz tym bardziej wie.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Myślę ze tak .Napewno bedzie ciekawie .

użytkownik usunięty
bradock

W nowszym jego filmie Incydent zagrał ponoć właśnie taką postać mroczniejszą, poważniejszą i brutalniejszą.

ocenił(a) film na 6

Oj to muszę to obejrzeć .Dzięki za tą ciekawostkę .

ocenił(a) film na 4

Ja również muszę to obejrzeć.

użytkownik usunięty
karoman4

Też muszę bo sam nie widziałem, ale tak słyszałem to wolałem napisać co i jak.

użytkownik usunięty

Jak czytałem komentarz jednego z użytkowników który napisał:

"bohater grany przez Jackiego! Zabija, kradnie, oszukuje, bzyka się ;] i ogólnie staje się szefem japońskiej mafii "

Sory za mały spoiler ale musiałem zacytować.

ocenił(a) film na 4

Tam na forum Chana (albo któregoś z filmów), ktoś się podniecił, bo w Protektorze Jackie'mu wyrwało się słówko na f... ;-) W sumie, to fajny moment był. Taki niespodziewany.

bradock

trejo gra tasmowo w filmach wiec pewnie chciałby tez zagrac w ex.

2008einstein2009

a seagala niechcesz?

ocenił(a) film na 9
damianho15

Gdyby był to ok ;)

ocenił(a) film na 5
2008einstein2009

Jackie Chan niemal napewno zagra. O pozostałych aktorach narazie nic nie wiadomo. Pamiętajcie, że oczekiwanie na trzecią część Expendables pewnie umili nam wersja reżyserska dwójki.

ocenił(a) film na 6
caleb_83

I na razie potwierdzają się moje przepuszczenia że wielcy aktorzy kina ,(także też kina sensacyjnego ) jak Connery ,Eastwood odmawiają udziału w Niezniszczalnych 3 a za to chetnię chcą zagrać aktorzy którzy mieli swoje kariery filmowe mocno związane z kinem sensacyjnym np Chan ,podobno też cheć wyrazili Hulk Hogan i Michael Dudikoff .

użytkownik usunięty
bradock

Connery dawno na emeryturze, nie gra od 2003 w niczym to było wiadome że odmówi. Clint niby też na emeryturze jednak w poprzednim roku wrócił na jeden film.

użytkownik usunięty

W sumie chyba za stary jest na takie filmy, chociaż w filmie Gran Torino pokazał jaki jest nadal twardy.

ocenił(a) film na 6

Chuck też był na emeryturze a jednak wrócił do starych wyjadaczy kina akcji .Ciekawe czy Ford się zgodzi ? Kiedyś gdzieś mówił ze współczesne filmy akcji są przesadzonę efektami specjalnymi i że nie ma zamiaru grać w takich filmach .

użytkownik usunięty
bradock

Tylko Sean twardo jak twardziel postanowił, że nie będzie grał w filmach i jak widać dotrzymuje słowa mimo stosu kuszących propozycji.

ocenił(a) film na 5
bradock

Snipes też powinien się pojawić. Nie sądzę, żeby odmówił roli w takim filmie, tymbardziej że będzie mu potrzebna kasa po wyjściu z więzienia. No i mam nadzieję, że wezmą Dudikoffa. Pamiętacie jak w wywiadzie sprzed miesiąca zadeklarował chęć udziału w Ex3? Uważam, że powinien się znaleźć ze względu na swoją filmografię, poza tym jest sympatycznym kolesiem i nie wozi się, a przynamniej sprawia takowe wrażenie.

użytkownik usunięty
caleb_83

Seagal też mógłby w końcu się zgodzić. Co do Snipesa i Dudikoffa to jak najbardziej powinni zagrać.

ocenił(a) film na 5

Na Seagala nie liczę. Nawet gdyby zaczął regularnie trenować, to z jego ego raczej nie potrafiłby się odnaleźć w całej tej ekipie gwiazd. Prędzej pojawi się Jeff Speakman niż Seagal.
Swoją drogą to będzie super jak stworzą tym razem kilku henchmenów głównego Bad Guya. Van Damme miał Adkinsa, a tutaj zakładając że głównym złym zostanie Cage, miałby do pomocy Snipesa (odpowiednik Adkinsa), Dudikoff powiedzmy też coś podobnego (w końcu zna sztuki walki), Michael Biehn (taki negatywny odpowiednik Stathama) - także świetnie posługuje się nożami i bardzo zła kobieta - Gina Carano.