PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Sierpień 2014r ;-) Wyczytałem że reżyserem będzie Simon West lub John Woo, co do obsady na
pewno nie zagrają Eastwood, Connery. Duże prawdopodobieństwo że zobaczymy w 3:

Mel Gibson, Nicolas Cage, Jackie Chan, Wesley Snipes!

ocenił(a) film na 6
caleb_83

Trafnie żeś to ujoł kolego .Seagal raczej nie bedzie chciał grać w takim filmie gdzie wystepują Sylwek ,Arni ,Bruce ,Dolph ,Jason ,Jet ,Chan ,on zawsze był znany z tego ze uważał się za ważniaka ,aroganta ,wyrozumialca itp No ale niczego nie można też wykluczać .Za to Jeff Speakman był by idealnym kandydatem do Exp 3 .Powinen być taki warunek : Nie ma Seagala to dostajemy za to Speakmana ..

ocenił(a) film na 6
caleb_83

Ja też uważam że Snipes powinien zagrać ale mam trochę wątpliwości czy jednak po wiezieniu ,bo tak krótkim czasie po wyjściu bedzie chciał grać w filmach ? Bycie w wiezeniu to jednak jest jakieś to obciążanenie psychiczne ,może nie być mu łatwo jak wyjdzie .No ale zobaczymy .No i Dudikoff masz racje ,musi być ,należy mu się za choćby takie filmy jak : Amerykański Ninja 1,2,4 ,Siła Pomsty ,Dowódca Plutonu czy Ludzka Tarcza .

użytkownik usunięty
bradock

Mi się wydaję, że zależy. W końcu nie siedział w San Quentin. W tym jego więzieniu to pewnie rano tenis, po południu basen, poker itd. Jedyna kara to zakaz opuszczania więzienia, ale mogę się mylić. Tylko przypuszczam

ocenił(a) film na 6

Zobaczymy .Co prawda Wesly nie siedzi za cieżkie przestepostwa typu Zabójstwo czy Porwania do okopu ale trzeba pamietać ze pobyt w wieżieniu to jednak nie są wakacja na Karaibach .A Wesly to twardy i spoko gość to da rade !!!