Sierpień 2014r ;-) Wyczytałem że reżyserem będzie Simon West lub John Woo, co do obsady na
pewno nie zagrają Eastwood, Connery. Duże prawdopodobieństwo że zobaczymy w 3:
Mel Gibson, Nicolas Cage, Jackie Chan, Wesley Snipes!
Trafnie żeś to ujoł kolego .Seagal raczej nie bedzie chciał grać w takim filmie gdzie wystepują Sylwek ,Arni ,Bruce ,Dolph ,Jason ,Jet ,Chan ,on zawsze był znany z tego ze uważał się za ważniaka ,aroganta ,wyrozumialca itp No ale niczego nie można też wykluczać .Za to Jeff Speakman był by idealnym kandydatem do Exp 3 .Powinen być taki warunek : Nie ma Seagala to dostajemy za to Speakmana ..
Ja też uważam że Snipes powinien zagrać ale mam trochę wątpliwości czy jednak po wiezieniu ,bo tak krótkim czasie po wyjściu bedzie chciał grać w filmach ? Bycie w wiezeniu to jednak jest jakieś to obciążanenie psychiczne ,może nie być mu łatwo jak wyjdzie .No ale zobaczymy .No i Dudikoff masz racje ,musi być ,należy mu się za choćby takie filmy jak : Amerykański Ninja 1,2,4 ,Siła Pomsty ,Dowódca Plutonu czy Ludzka Tarcza .
Mi się wydaję, że zależy. W końcu nie siedział w San Quentin. W tym jego więzieniu to pewnie rano tenis, po południu basen, poker itd. Jedyna kara to zakaz opuszczania więzienia, ale mogę się mylić. Tylko przypuszczam