PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

U mnie najbardziej przereklamowany to Scott Adkins.
Czekam na wasze opinie.

mariusz87kox

odkopuje

użytkownik usunięty
mariusz87kox

Co za debil ...

. . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\

ocenił(a) film na 3
mariusz87kox

Juz ci mowie..Najbardziej przereklamowany to jestes TY!!!!!!!!!!! Co ty wogole chcesz od Scotta Adkinsa?! Aktorem nie jest takim zlym przeciez A w dodatku jesli chodzi o aktorow to najlepiej z nich wszytkich walczy! i to jest fakt

maju90

Wg mnie to on wlasnie aktorem nie jest najgorszym, ale z tymi jego akrobacjami, to do cyrku, a nie do prawdziwych fighterow.

ocenił(a) film na 3
mariusz87kox

Do cyrku?! heh czlowieku czy ty wiesz jakie trzeba miec umiejetnosci zeby tak walczyc i robic tak jak on robi?! Z van dammem obejrzalem wszystkie film bo jest moim ulubionym aktorem i tez dobrze walczy no ale jesli chodzi o umiejetnosci to przewysza o duzo ADKINS

ocenił(a) film na 3
mariusz87kox

Niewiem czemu go tak nie lubisz bo to twoja przeciez nie pierwsza Hejterska wypowiedz na jego temat..Ale jesli bys docenil jego umiejetnosci to bys napewno zmienil ocene na jego temat

ocenił(a) film na 8
maju90

witam. po prostu nie karm tego trolla dangerisa. każdy go zlewa. post już jest zgłoszony bo regulamin zabrania odkopywania własnych tematów

ocenił(a) film na 3
Expendable91

Witam..masz racje. Je.bac go!

ocenił(a) film na 6
Expendable91

Dangeris nie lubi osób które mają (potecjalnie ) najwieksze szanse zagrozić i zrobić kuku Seagalowi czyli Van Damme i Adkins . Bo oni wydają się być (oficjalnie najlepsi ) co w cale w rzecywistośći tak nie musi być .Każdy zawodnik jest inny ,ma inne zalety i wady .Ja bym najwiekszę szanse dawał Mathiasowi Hues .Ten niemiec nie dość że jest poteżny i silny to jeszcze bardzo szybki ,elastyczny jak na swoje warunki fizyczne ,co jest dużym atutem .Lundgren też jest silny i ma duże umiejetnośći ale chyba nie jest tak szybki i zwiny jak Hues ...

ocenił(a) film na 8
bradock

no lundgren jest wielki ale nie tak szybki.

seagal był brany pod uwage do filmu człowiek pies ale zaangażowali jeta li. jakoś nie umiałbym sobie tam wyobrazić seagala bo jet tam klase pokazał

ocenił(a) film na 6
Expendable91

Gdyby był młodszy Seagal może by się nadawał .

ocenił(a) film na 4
bradock

Seagal nie zagrałby Człowieka Psa tak jak Li. To nie była taka prosta rola, a Seagal nie jest zbyt dobrym aktorem. Jet również najlepszym nie jest (chociażby Johnny Depp ma więcej umiejętności od niego), ale aktorsko wyżej stoi od Stevena.

ocenił(a) film na 4
bradock

Taa... oraz jest jeszcze wiele osób które nie grają w filmach, a mają lepsze umiejętności nawet od Adkinsa. W samych Chinach znalazłaby się masa mistrzów sztuk walki ;)

ocenił(a) film na 6
Dentarg

Ja to wiem ,nie muszisz mi tego mówić .Tylko Dangerisowi się wydaje że jak Van Damme i Seagal byli czołowymi aktorami -fighterami w kinie akcj w latach 90 to są najlepsi ,z tym że Dangeris nie lubi Van Damma bo myśli że wieksość uważa ze Belg jest lepszy od niego ,tak samo Adkins ,wielu twierdzi że dziś najlepszy w sztukach wallki to Dangeris to nienawidzi bo pewnie myśli że Seagala pokona .Pełno jest świetnych karateków którzy bez problemu by rozniesli i Van Damma i Seagala .I taka jest prawda .

bradock

np kto? chodzi mi aktorow kina akcji.

ocenił(a) film na 6
damianho15

Chodziło mi głównie o takich typowych mistrzów sztuk walk co nie są aktorami .A z aktorów kina akcji to bym duże szanse dał Mathiasowi Huesowi i Jeffowi Speakmanowi ,Richard Norton też był świetny .W sumie oni mogli najbardziej zagrożić Stevenowi ,co nie znaczy że pokonać ,bo to który z nich by go pokonał to nigdy się nie dowiemy bo musieli walczyć ze sobą .

użytkownik usunięty
bradock

Z pewnością można jeszcze wymienić aktorów kina akcji ze wschodu o których pewnie mało wiemy, a są świetni. Musze się bardziej zainteresować kinem Hongkońskim.

ocenił(a) film na 6

Zgadza się .A ogladałeś może film ,,Kondory ze wschodu ? Albo Zelażne Anioły ?

użytkownik usunięty
bradock

Żelazne Anioły zdaje mi się że widziałem. Co do Kondorów to NIE.

ocenił(a) film na 6

Ja tego nie widziałem wiec się pytam ,ponoć dobre kino -akcji Hongkońskie

użytkownik usunięty
bradock

Ogólnie wiesz średnio za kinem z Hongkongu przepadam może nie licząc filmów z Chanem, wolę te amerykańskie ale będę musiał te większe tytuły kina wschodu zacząć oglądać począwszy od bardzo lubianego tutaj filmu Dzieci Triady. Widziałeś?

ocenił(a) film na 6

Nie widziałem Dzieci Triady Ale czytałem też jest ponoć dobry film.Ja też ogólnie nie lubię kina Hongkongu i chyba już nie polubie .A widziałeś Mistrz Gymkata ? Jeśli nie to polecam bo dobry akcyjniak w starym stylu .http://www.youtube.com/watch?v=9PisYF8sNV0

ocenił(a) film na 6
bradock

http://www.youtube.com/watch?v=9PisYF8sNV0

użytkownik usunięty
bradock

"Ja też ogólnie nie lubię kina Hongkongu i chyba już nie polubie"

To zależy na jaki się film trafi bo jak dobry to nawet Hongkong nie przeszkadza. Wiadomo że to kino akcji ma inny klimat, swoją historię nie każdemu może się to podobać zrozumiałe. No chyba że ktoś nie lubi "żółtków". ;D

Nie widziałem.

ocenił(a) film na 4

Nie ma co się uprzedzać do filmów z Hongkongu. Ostatnio obejrzałam ich dość sporo, że śmiało mogę powiedzieć, iż nie są złe.

ocenił(a) film na 4

'' [...] od bardzo lubianego tutaj filmu Dzieci Triady.''
To aż tak ;-D Ja do niczego nie zmuszam.

bradock

zalezy o ktorym stevenie mowimy,ten obecny polegl by w prawdziwej walce z wieloma zawodnikami a ten z czasow nico to juz raczej bylby ciezki do pokonania przez kogokolwiek,wieksze szanse maja jednak ci co nie sa aktorami,bo wiadomo film a realna walka w ringu to co innego.

ocenił(a) film na 6
damianho15

No wiec mówię ze ten Steven z Niko był by cieżki do pokonania ale kilka aktorów karateków typu Mathias Hues czy Jeff Speakman mogli by mu zagrozić ,co z tego ze zostali aktorami ,skoro i tak trenowali dalej ,podobnie jak Steven w latach 90 .Czy by pokonali Stevena tego nie wiadomo ,bo za równo Steven jak i tamci co ich wymieniłem byli świetni .Tylko prawdziwa walka mogła by dać odpowiedz ,a tak to wiesz możemy sobie tylko gdybać kto z kim by wygrał a kto przegrał .

ocenił(a) film na 9
bradock

Dodałbym jeszcze do Twojej listy czarnoskórego fighera - Billy Blanksa :)

ocenił(a) film na 6
AdamBayern01

No Blanks był dobry

ocenił(a) film na 9
bradock

Nawet bardzo dobry - 7 dan w Taekwondo, 5 czarnych pasów w nnych sztukach walki. To jest kot, jak Tyson za najlepszych lat, albo Ali.

ocenił(a) film na 6
AdamBayern01

Norris jest jednak lepszy od Blanksa .8 dan w Teakwondo ,6- krotne mistrzostwo świata w karate w wadze średniej ,brążowy pas w jujitsu ,jako jedyny biały człowiek z zachodu uzyskał takie wysokie odznaczenie .Po za tym walka z Bruce Lee na planie filmu Droga Smoka .To prędzej o Chucku można powiedzieć ze jest Muchamadem Ali z najlepszych czasów

ocenił(a) film na 9
bradock

A no nie wiedziałem o tych umiejętnościach Chucka. Podobno był 7-krotnym mistrzem świata w karate. Dzięki za informacje. A gdzieś Chuck Morris używał specjalnie widowiskowych zagrań, jk Van Damme w Krwawym Sporcie, czy Jackie Chan w Pijanym Misttrzu? ;)

ocenił(a) film na 6
AdamBayern01

Np w filmie ,,Utajona Furia ,, .Walka w barze to coś fantastycznego !http://www.youtube.com/watch?v=x3jZkUQlAd4

ocenił(a) film na 6
bradock

http://www.youtube.com/watch?v=x3jZkUQlAd4

ocenił(a) film na 6
AdamBayern01

Jeszcze dobre walki ,ba najlepsze Chucka to były w Ośmiokącie http://www.youtube.com/watch?v=KEDwM67rFBU

użytkownik usunięty
bradock

Walka Bruce Lee z Norrisem to są pięknego. Pojedynek Gigantów.

ocenił(a) film na 6

Zgadza się .Ale ja wolę najbardziej jego walki z Strażnika Teksasu .Są najbardziej dopracowane i najlepsza cheografia mimo że Chuck był już po 50 http://www.youtube.com/watch?v=LPzBddqdioI

ocenił(a) film na 6
damianho15

Zobacz jaki utalentowany i znakomity był Jeff Speakman http://www.youtube.com/watch?v=WXWZ_0sqiXo

ocenił(a) film na 6
Expendable91

Tak myślę że ten ,,Mroczny Anioł ,, był by wstanie zrobić Seagalowi łu bu -du bu .A tutaj próbka jego umiejetności dla niedowiarków http://www.youtube.com/watch?v=59NJe4JcGss

ocenił(a) film na 4
bradock

Fake!
Nie powiedział: "I come in peace" przed walka :P

ocenił(a) film na 6
Dentarg

Tym razem nie przyszedł w pokoju ,tylko przyszedł ich zniszczyć !

użytkownik usunięty
Dentarg

Cześć "żółtku" pamiętasz mnie jeszcze? :P

Gdzie masz Jeta na avatarze? Chcesz żebym zadzwonił po Clinta, Charlesa i Chucka? :P

ocenił(a) film na 4

Wygrałbym... zaraz, jeszcze raz: Clint, Charles i Chuck...niechże przemyślę... he, he, to może napijemy się chińskiej herbatki i porozmawiamy o pogodzie? Chyba nie będziecie bić małego, biednego żółtka :P

użytkownik usunięty
Dentarg

Wygrałbyś, oczywiście ;)

użytkownik usunięty

Go ahead make my day. :)

użytkownik usunięty

I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a.44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk? ;p

użytkownik usunięty

Tak ten tekst też jest świetny. :)

mariusz87kox

adkins to slaby aktor,ale swietny fighter.

ocenił(a) film na 9
damianho15

Rzeczywiście słaby aktor jest na 186 miejscu w rankingu i ma średnią 8,7...