Zgadzam się .Wogóle nie rozumiem ludzi którzy nie chcą Stevena w tym megahicie kina akcji ? To tak samo jakby ktoś powiedział ze nie ma być Van Damma i Lundgrena w Exp3 Dla mnie jako miłośnika mocnych wrażeń z ery VHS jest to nie do pomyślenia !!!
Może być ale żeby nie zabierał miejsca kosztem Arniego czy Willisa. Myślę że na 2 minuty niech się pojawi nie więcej.
Prawdopodbie jeśli zagra to zapewne bedzie czarnym charakterem jak Van Damme w 2 częśći .Natomiast jesli chodzi o Arniego i Willsa to gdzieś czytałem że oni mają mieć w 3 cześci takię same role jak w 2 cześci .Chodzi o czas wystepu .Zresztą kiedyś dawno temu czytałem taki artykuł że podobno jak Stallone gra w filmie z jakąś gwiazdą np Rutger Hauer czy Kurt Russel to bardzo dbao to dba żeby samemu najlepiej wypaść ,żeby druga gwiazda go nie przyćmiła ,jest lekko zazdrosny jakgby to powiedzieć .Ale nie wiem czy to jest prawda ,tylko tak kiedyś napisali w Cinemie z 1994 roku .
ja myśle że stallone nie jest zazdrosny, dowodem może być to żę właśnie chętnie gra z innymi i idzie na kompromisy
Wiem ,wiem ,tylko tak kiedyś przeczytałem. .W Niezniszczalnych 2 właśnie to było widać że każdy miał fajnie dobraną rolę do swoich możliwości i fajnie pokazaną ,nikt nie był pomijany .Sylwek i reszta spisali się na medal .Trzeba też pamietać że w latach 80/90 była też inna sytuacja :Arni ,Sylwek ,Bruce i reszta ekipy mimo że byli przyjaciólmi to też ze sobą konkurowali ,rywalizowali w kinie sensacyjnym .Kiedyś Stallone wygrał konkurs na najlepszego aktora kina akcji i jak obierał nagrodę to powiedział ,,To bardzo miłe , cieszy mnie to szczególnie bo konkurencja w kinie akcji duża ,,
co do ex3, jeśli to prawda że arni i wills mają mieć małe role to mogła by to być scena w której oni walczą, ostrzeliwują wroga czy coś i umierają.
nie wiem, nic nie wiem ;) to tylko moja propozycja że jeżeli mają zagrać krótko to niech zginą epicką śmiercią.
W newsach dotyczących Cage na filmweb jest napisane że Stallone powiedział że na 3 cześci się nie skończy ...
Fuc.k a jednak niestety ale można było się spodziewać znając Stallona że potrafi wariować i tworzyć po nie wiadomo ile części. A fajnie mogli skończyć na trylogii.
ale w jakim zdaniu ja się pytam jest to napisane
jakieś inne źródła informacji potwierdzone na 100%?
http://film.interia.pl/wiadomosci/film/news/nicolas-cage-w-niezniszczalnych-3,18 59841,38
Przecież miała być trylogia. Coś ktoś namieszał teraz. Niepotrzebnie się nakręcamy moim zdaniem, To są dopiero takie pierwsze, wstępne informacje o Ex3, poczekajmy do oficjalnych wypowiedzi Sylvka. Nie sądzę, żeby miały powstać kolejne części.
Kurde ,sorry żlę przeczytałem .Nic nie piszą albo gdzie indziej przeczytałem .Trochę się zakreciłem .W razie jak znajde to dam linka .Ale mimo wszystko jest możliwe że powstanie wiencej niż 3 cześć ,bo jak zobaczą jak kasa im płynie do portfeli to wszystko jest możliwe
spoko
ale ta szczerze, myślisz że sly zależy na kasie? wystarczy poczytać z nim wywiady, historie. obserwować jego zaangażowanie. jemu nie zależy na kasie tylko na tym by zrobić demole
To była jedyna okazja do zabawienia się z kumplami z branży. Kiedyś nie mieli takiej możliwości, gdyż byłoby to bardzo drogie,dlatego teraz wykorzystali tę szansę. Skoro nawet Statham grosza nie wziąl za udział w Ex2 tylko tyle co za nocleg i wyżywienie, to musi to coś znaczyć.
Ja myślę, że kasy, to oni mają jak lodu albo i więcej. Chcieli się po prostu zabawić, póki maja siłe i możliwości takie. Czasami w życiu są ważniejsze wartości, niż kasa.
no dokładnie to willis, arni i sly powiedzieli podczas kręcenia zdjęc ex2. "chcemy się zabawić póki jesteśmy młodzi".
To wiem że Sylwek uwielbia dawać swoim fanom oraz fanom kina akcji skondesowaną akcje ale taki mistrz jak Sylwek musi godnie przecież żyć .A te pojedyńcze filmy tych gwiazd kina akcji nie przeniosą już takich kokosów jak kiedyś .Ale na razie jest zbyt wcześnie żeby wybiegać z takimi planami na przysłość .Dzisiaj chyba najważniejsze pytanie jest takie dla na wszystkich : Co nowego w sprawie Stevena ? He ,he
sylvek do tej pory zarobił kasy mnóstwo. cieszmy się że nie spoczął na laurach tylko z własnej inicjatywy kręci filmy. wiadomo że nie zarobi milonów, więc czemu nadal kręci filmy? bo spełnia marzenia fanów, spełnia swoją pasje i robi to co kocha, ty byś tak nie robił? ja tak, więc jego nastawienie i determinacja oraz zaangażowanie są zrozumiałe
Ja to rozumiem ,wiem że krecenie filmowi sprawia Sylwkowi dużo frajdy ale też te filmy muszą przyciągać widzów do kina ,bo inaczej producenci się nie zainteresują jego filmami .Zresztą Sylwek po 2000 roku wrócił do krecenia swoich najbardziej znanych hitów :Rocky i Rambo bo wiedział że na te filmy publiczność napewno pójdzie do kina te filmy .Nie zrozum mię żlę czasami ,nie mówię że Sylwek jest jakimś pazerem finansowym ,tylko królem kina akcji .Tylko jak się okaże że Niezniszczalni 3 znowu staną się wielkim hitem kasowym producenci mogą znowu Sylwka namawiać do kolejnej cześći ....
Myślę że tu czynik finasowy bedzie odgrywał ważną rolę .Już się mówiło że chcą krecić damską wersję Niezniszczalnych z kobiecymi twardzielkami
Dla mnie ważniejsze jest co z Snipesem. Bo o Seagalu tutaj się dużo mówi a Sly, Lerner nawet o nim nie wspominają.
A co ma być z Snipsem ? On siedzi przecież w pudle ,sam nawet nie wiem co o tym myśleć ? Wiesz że na niektórych wiezienie ma niszczący wpływ ,na psychikę .Głównie mam na myśli że jak Wesly wyjdzie na wolność ,to po tak traumatycznych przeżyciach ,trudnym okresie w jego życiu to czy on bedzię miał ochotę tak szybko wrócić do aktorstwa ,do grania w filmach ? Ale masz racje ,fajnie jak by był .
zobaczymy. snipes wychodzi w czerwcu a zdjęcia mają rozpocząć wie jesienią 2013
co do traumatycznych przeżyć to jest różnica w USA iść do więzienia za zabójstwo, hakerstwo lub za podatki więc snipes dostał napewno wyrok w więzieniu o łagodnym rygorze
Dzięki za info ,bo nie wiedziałem że w czerwcu wychodzi .Kto wie może zdąrzy sobie wszystko ułożyć i zagra w filmie .
Mam !!!!http://film.interia.pl/wiadomosci/film/news/nicolas-cage-w-niezniszczalnych- 3,1859841,38
http://film.interia.pl/wiadomosci/film/news/nicolas-cage-w-niezniszczalnych-3,18 59841,38
naprawde? takie źródło? to już lepiej onet
w nagłówku se intera takie coś napisała by zainteresować ludzi stroną, mieli dużo wejść. to już ta plotka o pg13 albo nawet o s-f jest ciekawsza
Moim zdaniem wybieganiem o dalsze plany jest nie potrzebne ,grunt żeby powstała chociaż 3 z solidną ekipą i dużą ilością wybuchowej akcji .
Pewnie bedzię obsada ciekawa ,szczególnie jak pojawią się tacy aktorzy jak Cage ,Snipes ,Rourke ,Ford .Choć mi by bardziej pasowało jak by Sylwek zaciągnoł na plan takich typowych fighterów jak Seagal ,Van Damme ,Mathias Hues ,Lorenzo Lamas ,Cynitha Rothrock itp Ale w to mam małą nadzieję .Niestety ....
Małe to rolę nie bedą mieli ale przecież głównymi bohaterami filmu są Stallone ,Statham ,Lundgren ,Crews itp wiec bedą mieli tzw role poboczne .