Moze tak było kiedys, ale z czasem chyba spokorniał, co widac po Niezniszczalnych, gdyby bylo inaczej to raczej nie pozwolił by sobie na wpier dol od Austina hehe.
Trylogia NIEZNISZCZALNI jest produkcją skupiającą, między innymi NAJWIĘKSZE LEGENDY KINA AKCJI 80-90: Stallone, Schwarzenegger, Willis, Norris, Lundgren, Van Damme. którzy wykreowali postacie filmowe o niebywałej odwadze, sile i charyzmie. Jedną z takich legend kina akcji jest STEVEN SEAGAL, który zasłużył na udział w tym filmie, przy boku pozostałych WETERANÓW KINA AKCJI.
Takie jest moje zdanie i finito.
Dlatego dopisałam w tekście ''między innymi''. Skupiłam sie na legendach kina akcji.
A przepraszam, to miało być do autora tematu, ale myślę, że przeczyta to nawet jeśli jest podpięte do Ciebie. Ja nie pojmuję, co ludzie cierpią do Seagala? Potrafią tylko krytykować, że gruby, że gra w szmirach. A ciekawe jak oni będą wyglądać na stare lata.
A to przepraszam ,myślałem Kasiu że mnie skarciłaś za to ze powiedziałem ze przeczytałem jakiś tekst że pisali że Wills i Arni bedą mieli podobne role jak w 2 cześci .Co jeszcze nic nie jest pewnego ,bo mogą mieć wiekszę i bardziej rozbudowane .Co do Seagala to ci co go krytykują i nie lubią to widocznie słabo znają się na kinie akcji .Seagal był megapopularny w latach 90 ,był jednym z najpopularniejszych aktorów kina akcji i bardzo pożądany przez reżyserow ,producentów .Ukradł Willsowi Szklaną Pułapkę 3 ,Miał grać w Strefię Rzutu ,potem zagrał Wesly Snipes ,Miał grać w Specjaliście ale odrzucił tą rolę ,zastopił go Stallone .To pokazuję że Steven miał dużo lukratywnych propozycji w latach 90 .Niechciał bym tu z Stevena jakość robić osobę kultu jak Pan Mariusz ale można powiedzieć że najwiekśi aktorzy kina akcji musieli liczyć się z Seagalem w latach 90 .
Nie Bradock, ja na Ciebie nie krzyczę ani nie mam zadnych pretensji. Spokojnie ja lubię się z Tobą dogadywać i to co teraz napisałeś również popieram.
przeczytałam ! Do wyglądu nic nie mam, nie wszyscy są idealni i ja to szanuję. Bardziej mi chodzi o jego gre aktorską. Widziałam filmy z nim i do najzwinniejszych ludzi on nie należy. Nie pasuję mi do filmów sensacyjnych bo rusza się (dziwne, ale najbardziej odzwierciedlające porównanie) jak drewno...
Zależy jakie widziałeś ? Bo chyba nie mówisz o tych jego starszych ? Niko ,Wygrać ze śmiercią czy Liberator to esencja gatunku
jej* jeśli można;). Tak, o współczesność mi chodzi. Bo w końcu dyskutujemy o filmie, który ma powstać, a nie który już jest.
Zgadzam się z tobą że teraz Seagal się do filmów sensacyjnych nie pasuje.
http://www.filmweb.pl/film/Niezniszczalni+2-2012-595010/discussion/Najlepsze+fil my+akcji+sensacyjne+lat+-+g%C5%82osowanie,2038051
Top 30 filmów sensacyjnych- głosowanie. ;)
I jak wybierasz się na nowego Bonda do kina ,czy czekasz na dobrego dvdripa ? Czytałeś to ?http://www.filmweb.pl/news/%22Skyfall%22+wstrz%C4%85sa+%C5%9Bwiatowym+box+offic e%27em+po+raz+trzeci-90592
http://www.filmweb.pl/news/%22Skyfall%22+wstrz%C4%85sa+%C5%9Bwiatowym+box+office %27em+po+raz+trzeci-90592
Chyba jednak poczekam na dobrego dvdripa. No, no Skyfall się rozkręciło na dobre.
Dzięki Kasiu .Wiedziałem że ci się spodoba ,najcześćiej lubię dawać na swój avatar zdjęcią ,obrazki z gwiazdami ery VHS ,bo oni najmocniej kojarzą się nam z najlepszym kinem akcji .A Schwarzenegger bez wątpienia był bardzo ważną postacią tej epoki .Kto z nas nie oglądał na Video Terminatora ,Komando czy Rekina Miejskiego ? Chyba każdy urodzony w latach 80 i na początku lat 90 !!! Ale martw się Kasiu ,jeszcze do zdjecia ,image Jamesa Bonda napewno wrócę !!!
Ja się nie martwię ;-D Ty zawsze ustawiasz fajne avatary. jak nie Lundgren, Norris, to Bond albo Arni.
Ty też masz bardzo fajne avatary Kasiu .Ten też jest świetny ,ba zajebi*sty co go teraz wystawiłaś ,widać że bardzo lubisz Willsa .Muszę też kiedyś Bruce jakiś wystawić (Jeśli nie masz nic przeciwko temu ) bo rzadko go daje ,a tak nie morzę być żeby porucznik McClane był pomijany .Tak samo kiedyś muszę dać Stathama ,w końcu to dzisejsza gwiazda kina sensacyjnego
Oczywiście, że możesz sobie ustawić Bruce'a. Nie wiem, dlaczego mnie pytasz o pozwolenie ;-D Uwielbiam Willisa i to bardzo. To jest avatar z koncertu z 1987 roku. Bo on wtedy nagrał pierwszą płytę.
Pytałem się ,bo nie chciałem żebyśmy się potem mylili ale ogólnie ok .W sensie każdy tutaj z niezniszczalnych użytkowników miał innego swojego avatara z ulubionym twardzielem .Nawet Mariusz z Lubilina na Stevena żeby się odróżniać ale ok .Willsa też ustawie kiedyś
Nie pobijemy się o Willisa ;-)
Tak, Steven też pasuje do avatara. Taka osobistość kina akcji ;-)