powinien mieć tak jak w jedynce takie tło i hit murowany http://www.youtube.com/watch?v=Qw-6cGntqEY
Nie mierz innych własną miarą. I w ogóle nie pisz już do mnie, bo nie chcę mieć nic wspólnego z ludźmi Twego pokroju.
Ja nie trolluję, tylko zwalczam trolling.
Forum jest publiczne, dlatego mogę pisać do kogo chcę. :)
Co ja takiego zrobiłem?
Że co ? Ze niby Kasia trolluję ? Ja tu nie widzę żadnego trolingu ,Pionierem Trollingu to jest Znawca Tematu ,który często przesiaduje na twoim forum :)
Daj sobie z tym spokój, Bradock. Przecież ten człowiek wie wszystko najlepiej. Ja przynajmniej nikogo nie obgaduję tak jak robią to co niektórzy. (¬_¬)
Chciałem tylko załagodzić spór czy mały zgrzyt pomiędzy wami ,przede wszystkim Granata na prostować na odpowiednie tory czy kierunek .
Nie musisz się trudzić, bo to strata czasu jest tylko. Ja z tym człowiekiem nie znajdę nici porozumienia, bo nawet nie chcę.
Ok .Tylko problem polega na tym czy Granat przyjął to do wiadomości ? Czy się pogodził z tym ? Czy był na to przygotowany ? Bo wiesz ,on może potem cię naciskać ,męczyć ,nachodzić ,zaczepiać ,angażować itd Zamiast pójść w inną stronę ,rzucić to wszystko ,zostawić ,nie drażnić dziewczyny /kobiety itd Kobiety są bardzo emocjonalne ,nie lubią gdy ktoś robi coś na przeciwko im .
To są typowe kobiece fochy, kiedyś jej przejdzie. Kobiety tak już mają, że potrafią się obrażać bez powodu, albo z zupełnie irracjonalnych powodów.
Ten człowiek posiada "nick" i proszę go używać.
W którym miejscu Cię obgadałem? Jeśli nie wskażesz miejsca, znaczy, że kłamiesz.
O to w tym wszystkim chodzi, że chwalę się tym, że zawsze mam rację? Naprawdę bierzesz to całe forum na poważnie?
Gdzie poczucie humoru? :)
,,Ten człowiek posiada "Nick '' i proszę go używać ,, - Nie zrozumiałeś jeszcze że może Kasia jest już zmęczona takimi twoimi tekstami i takim wyniosłym /zuchwałym stylem bycia ,mi to też czasami przeszkadza ale daje radę :) Ale wobec kobiet trzeba być elastycznym .Nie ma co już drążyć tego tematu ,bo to i tak do niczego nie prowadzi ,nie każdy idzie w swoją stronę ....
Adwokat?
Trzeba mieć trochę dystansu do siebie i nie brać wszystkiego na poważnie co ktoś pisze.
Ludzie, to tylko głupie forum, a nie prawdziwe życie. :)
No to się nie przejmuj tym że ona nie chce z tobą pisać ,zapomnij ,rób swoje ,oglądaj filmy ,seriale ,komentuj ,pisz z Heniem ,Black Metalem i innymi użytkownikami .Bądż sobą .Zapomnij o niej .Mnie też opuściła ,zostawiła bez żadnego pożegnania Karina 14 ,nic ani nić ,nie powiadomiła mię że odchodzi z tego forum ,znikneła z tego forum ,z tego filmowego świata a tyle miałem jeszcze jej do powiedzenia ,tyle miałem ubaw /radochy z jej trolingu ,jej troling był doskonały i specyficzny .Ale mimo wszystko nie obraziłem się na nią a ni na Craiga ,Daniela Craiga .A przecież mógł bym pisać z złości na forum że Daniel Craig to Szmaciarz albo że Paszcze Boksera itd Nie ,tak nie robię .
Tylko, że to ona powinna mi wyjaśnić, dlaczego się "obraziła", dlaczego się tak do mnie odnosi. Wszystko powinna wyjaśnić na prive (bo forum nie jest od takich spraw), tak powstępuje sprawiedliwy człowiek. :)
Pamiętasz na blogu karoman4, jak Expendables91 nas wszystkich obrażał? Karoman4 nie wyrzuciła EXa, nie usunęła jego obraźliwych komentarzy, choć powinna. Mimo wszystko nie obraziłem się na nią, no bo po co miałbym się obrażać? Ja jej nie znam, ona mnie nie zna, jest okey. To tylko internet.
Zresztą, zakończmy już ten temat. Porozmawiajmy o czymś innym.
Karina odeszła z forum? Myślałem, że ciągle gdzieś tam jest.
Karoman4 może nie trolluje, tylko jaja sobie robi. Zaczynam wątpić w to, że obraziła się na mnie, tylko "dlatego, że zawsze mam rację", bo to byłyby głupi powód. Black_Metal przecież też zawsze chwali się tym, że zawsze ma rację, nie znosi przy tym sprzeciwu i obraża wszystkich dookoła, w tym też ją, a mimo to na niego się nie obraziła. Wniosek: karoman4 robi sobie ze mnie żarty.
Nie wszyscy faceci "strzelają :D", a kobiety wszystkie strzelają fochy, często z zupełnie absurdalnych powodów.
http://www.filmweb.pl/film/Terminator+2%3A+Dzie%C5%84+s%C4%85du-1991-992/discuss ion/...+BOLESNA+prawda+o+serii+...,2828223
,,Niedopałki ,, :D My jesteś duchy dawnego kultu ,,Niezniszczalnych ,, znanego z pierwszej i drugiej części ,,
BRADOCK!!! CO TY ROBISZ JESZCZE NA FILMWEBIE? Zapierdzielaj do Empiku po dvd z Bondami. Kur**a, każdy odcinek za 19.99zł. Od Dr No po Spectre. Ja dziś wyszłam z Empiku, ale z "Listą Shindlera" i "Zapachem kobiety" - też za 19.99 Mad Max najnowszy za 30.00 albo 40.00.
Większość ulubionych filmów o Bondzie to mam już dawno na DVD ale dzięki Kasiu za te ciekawe info .Natomiast planuje kupić kilka dobrych westernów z Clintem i Johnem Wayn'e :)
Zobacz Kasiu ,Wydaje się że rok 1987 -88 był najbardziej optymalny dla kina akcji ,końcówka lat 80 zebrała straszliwe żniwo w postaci samych udanych blockbusterów kina akcji ,popularnych niesamowicie w epoce kaset VHS .Oto lista przebojów : http://theactionelite.com/2014/08/1987-88-the-best-ever-period-for-action-movies /
1987? Hm... może cofnijmy się o jakieś dwa lata do tyłu, czyli do roku 1985, wtedy właśnie rozpoczęło żywot takie typowe kino akcji. Rambo 2, Komando, Zaginiony w Akcji, Inwazja na USA i wiele tego typu akcyjniaków.
Do tej listy zaliczył bym jeszcze ,,Ukrytego ,, oraz ,,Beaty Fatal ,, z Whoopi ,również oba filmy z 1987 roku .Jest co oglądać z tamtej dekady ,filmy nie do zdarcia ,nie do pokonania !!!
Kasia !!! Zobacz co nowego a raczej starego odkryłem z Epoki VHS !!! I jak tu nie kochać lat 80 i Epokę VHS :) http://www.youtube.com/watch?v=7YoS6ZHwt74
Ja już nie chce pisać na żadnych blogach ,wole na forum lub pod ocenami filmów .Zresztą nie mam czasu ,wole sobie jakiś ciekawy filmik obejrzeć .A Black do mnie pisał na pocztę żeby u niego na blogu pisać pod jego Top 10 Movie ,podawać swoje Top 10 Movies itd Napisałem mu że nie chce w to się bawić
Granat !!! Obejrzałeś w końcu ,,Mechanik : Konfrontacja ,, !!!! Opowiadaj jakie wrażenia i odczucia po seansie !!! Kurde ,jest Jason Statham to jest soczysta akcja a jak jest akcja są emocje !!! http://www.youtube.com/watch?v=yKNOt_CCxzc
Dla mnie ten film był wyprany z emocji. Akcje w większości przeciętne, Statham grał jakby mu się już nie chciało, a Tommy Lee Jones nic nie wniósł. Największy plus to ładne, egzotyczne lokacje. Generalnie, Mechanik to taki akcyjniak jakich wiele, taki do którego wraca się od czasu do czasu, albo wcale.