PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

chciałbym widziec jeszcze w tym filmie mela i dannego a wy co o tym myslicie?

ocenił(a) film na 6
damianho15

No obowiążkowo razem z Stevem ,Wesly i Jackie .A co tylko Zabójczą Broń 4 widziałeś z Melem ? Inne cześci nie ?

ocenił(a) film na 4
bradock

Gibsona wziąć do Ex3 i ustawić go w walce z Willisem. Obaj pasują do siebie posturą, jak i poczuciem humoru.

karoman4

tylko czy go wezma,po tych wszystkich ekscesach,dannego tez ciezko bedzie sciagnac.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Właśnie i tu zaczynają się schody.

bradock

no własnie tylko 4 wczoraj na tvn,ale zamierzam obejrzec w najblizszym czasie pozostałe 3 bo film bardzo mi sie podobał taki w stylu szklanej pułapki.

użytkownik usunięty
damianho15

Każda część Zabojczej broni trzyma poziom, czego nie można powiedzieć o Die Hard

ocenił(a) film na 4

Jeśli chodzi o Die Hard, to tylko czwarta część zniżyła się poniżej poziomu. A reszta: 1,2,3 są przyzwoite.

użytkownik usunięty
karoman4

Zwłaszcza 1 i 3, które sa arcydziełami

ocenił(a) film na 4

To prawda, zgadzam się z tym. Ale w dwójce, McClane najlepiej powiedział swoje słynne ,,Yippee-ki-yay m.....f....r!''.

użytkownik usunięty
karoman4

Najlepsze, że Arnold nazwał Predatora mother_fu_ckerem, a ja nadal nie wiem jak rozmnażają się Predatory

ocenił(a) film na 4

A oglądałeś ,,Człowieka demolkę''? Widziałeś jak tam TO robili? Siadali naprzeciwko siebie i nakładali na głowę coś, co wyglądem przypominało maszynę do ondulacji. ;-) Może predatory też tak robią.

użytkownik usunięty
karoman4

Widziałem niedawno, ale tylko z wzgledu na Snipesa

"a ja nadal nie wiem jak rozmnażają się Predatory" właściwie ja też :)

ocenił(a) film na 4

Pewnie się rozmnażają za pomocą taktu i dyplomacji

użytkownik usunięty
Dentarg

Nie każdy rżnie sie jak na RT

ocenił(a) film na 6

może, przez pączkowanie (cokolwiek to znaczy hehe), a alieny/?Niby jest królowa, są jaja, ale skąd się te jajka biorą, tego juz nie pokazali hehe. chociaz widok dwóch kopulujących obcych, raczej nie należalby do przyjemnych lol

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Z jajek wychodza twarzołapy, które ,,zapładniają'' delikwenta i później masz bum z klaty i jest Alien

ocenił(a) film na 6

To wszystko wiem, ale skąd jaja u królowej? Moze to hermafrodyta.

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Wyobraź sobie gdyby każda kobieta tak potrafila...

ocenił(a) film na 6

koniec świata hehe

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Najlepsze bylo rozmnażanie w AvP 2

ocenił(a) film na 6

aaa, chodzi Ci o Predatoaliena? Niezła jazda

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 6

Ciekawy pomysl na koniec serii (ogólnie swietnie wymyslili, zeby dwie rasy dwóch kosmitów nawalały się między soba) , chyba, że będzie czwórka.

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Może niekoniecznie koniec. Pamiętasz zakończenie dwójki?

ocenił(a) film na 6

Nie oglądałes trójki?

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Ale czego dokładnie?

ocenił(a) film na 6

Filmu, który jest tematem naszej dyskusji.

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Ale AvP nie ma trójki. Czy czegoś nie wiem?

ocenił(a) film na 6

Coś mi się popierzyło przez to
http://www.filmweb.pl/film/Alien+vs+Predator%3A+Redemption-2010-570001

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Tego nie widzialem, ale widzialem to http://www.youtube.com/watch?v=lqx0fhlf5qg

ocenił(a) film na 6

Parskłem, ale widzę, że tego typu filmików jest więcej.

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Ciekawe kto wygrał

ocenił(a) film na 6

I o co grali.

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

O głowę Lance'a Henriksena

ocenił(a) film na 6

Albo szparkę Ripley

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Albo komu bardziej należy się spadek po Predalienie

ocenił(a) film na 6
karoman4

Ale w 2 są najsłabsze dialogi ,1 i 3 ma lepsze jednak

ocenił(a) film na 4
bradock

Tu się zgodzę. Chociaż w rozmowie McClane'a z Lorenzo (szef ochrony lotniska) szły cięte teksty. Ale fakt, było tego mniej w porównaniu z jedynką i dwójką.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Ale znowu Akcjyjnie 2 jest lepsza od 3 w moim odczuciu .

ocenił(a) film na 4
bradock

Mnie znowu, podobał się ten rajd McClane'a taksówką po Nowym Jorku.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Mi eksplozja w metrze .

ocenił(a) film na 4
bradock

O właśnie. Wszystko wokół zniszczone, kurzu pełno, ludzie wystraszeni, a McClane się cieszy, jak mysz do sera.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Najlepsze było jak ten policjant z NRD pyta się Johna czy zauważył coś dziwnego w ostanim czasie ,czy ktoś go śledził ,nekał itp A John : Tak ,odćiski na placach u nóg .! Dobry ,ironiczny tekst .

ocenił(a) film na 6
karoman4

A kto twoim zdaniem Kasiu był lepszy ,bardziej chardcorowy ,zajeb*isczasty ,wesołkowaty : McCalne czy Riggs ? Ja obydwoje lubię bardzo te postacię i trudno mi się zdecydować ,kto jest lepszy .W sumie oni trochę podobnie zagrali te postaćie ale też trochę różniąco się .

ocenił(a) film na 4
bradock

W sumie mogłabym zaryzykować i stwierdzić, że obaj bohaterowie są podobni do siebie - tego nie da się ukryć. Znając i biorąc pod uwagę moją słabość do Willisa, powinnam powiedzieć, że McClane jest lepszy od Riggsa. Ale z obiektywnego punktu widzenia uważam, że to właśnie Riggs przewyższył McClane'a. Odniosłam wrażenie, że jest bardziej wyluzowany od Johna.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Dokładnie ,lepiej tego nie mogłaś ująć .Po za tym John McClane mimo że też miał poczucie humoru to jednak był zwykłym ,normalnym facetem który nie chciał być herosem ale musiał bo sytuacja go do tego zmuszała .Tym czasem Riggs był kompletnie popieszonym facetem ,prawdziwym świrem ,oczywiście w pozytywnym tego słowna znaczeniu .Nie bojał się ryzyka a praca na codzień sprawiała mu dużo zabawy .Też uważam że z obiektywnego punktu widzenia Riggs był lepszy od Johna .Ale ogólnie obydwaj są super .

ocenił(a) film na 4
bradock

Każdy z nich odegrał swoją rolę tak, jak miał ją odegrać i wyszło im to świetnie. Willis, to już w ,,Na wariackich papierach'' pokazywał, co znaczy ironia w jego wykonaniu, połączona z komizmem. W młodości, to przecież założył się z kumplami, że na golasa przeleci pół miasta i tak też zrobił. Komizm i ironię ma we krwi, no i przede wszystkim charyzmę.

a trójka w ogóle świetna :)

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Trójka to moj faworyt kina akcji, zaraz za nią Predator