PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

chciałbym widziec jeszcze w tym filmie mela i dannego a wy co o tym myslicie?

ocenił(a) film na 4

L. Jackson: Jak to robią katolicy?!
Willis: Północ, południe, wschód, zachód.

użytkownik usunięty
karoman4

Irons: Ciągnie swój do swego, pamiętaj kolego, a każda potwora znajdzie swojego amatora
Willis: Ładne, do rymu
Irons: Telefon był zajęty, do kogo dzwoniliście?
Willis: Do pogotowia psychiatrycznego

ocenił(a) film na 4

Podstawiony recepcjonista w banku, patrzy na brudnego McClane'a:

Nils: Wszystko w porządku?
McClane: Tak, dopiero dziś mam pranie.

użytkownik usunięty
karoman4

Jackson: Co ty robisz, McClane?
Willis: Przestań wrzeszczeć, wiem co robię
Jackson: Tego nawet Bóg nie wie

ocenił(a) film na 4

Kurczę, mogli wziąć Jacksona do piątej części.

ocenił(a) film na 4

Agent FBI: Czy zauważył pan ostatnio coś dziwnego?
McClane: Tak, teraz to sobie uświadomiłem. Odczuwam dziwne pieczenie między palcami stóp. Myślałem, że to zwykłe odparzenie.

użytkownik usunięty
karoman4

Agent: Dotarli, ale jest problem
Cobb: Jak duży problem?
Agent: Jakieś 150 kilo

ocenił(a) film na 4

Simon: Ubijemy interes?
McClane: Oto moja propozycja. Pokaż się, a wjadę ci prosto w d**ę.
Simon; Cóż za fantazja.

użytkownik usunięty
karoman4

Willis: Ej, ej co ty robisz? Chcesz pójść do wiezienia za batonik?
Skate: Rozejrzyj sie, wokol zero glin, można by ukraść ratusz ( i sławetna mina Willisa)

ocenił(a) film na 4

Prawie go ciężarówka potrąciła. Widać było, że to efekt.

użytkownik usunięty
karoman4

Tzn mi chodzlio o to mine jego, wiesz z żabiej perspektywy

ocenił(a) film na 4

Wiem, zorientowałam się, o co chodzi. Ale ja od siebie dodałam to o efekcie. Albo jak wyskoczył z hydrantu.

użytkownik usunięty
karoman4

Film ideał

ocenił(a) film na 6
karoman4

Najlepsze są Die Hard 1,2 .3 też dobra ale odeszła klimatem ,klasycznym stylem od 1,2 .I to mnie najbardziej boli .

bradock

3 pierwsze czesci sa swietne,czego o 4 nie mozna powiedziec,to juz nie byl ten sam bohater bruce wygladał inaczej no i inne gorsze czasy.

ocenił(a) film na 4
bradock

Rozumiem Bradock. Trójka może się różnić od dwójki i jedynki tym, że nie zrobiono jej z klimatem świąt. Bo jeśli chodzi o akcję, to można rzec, że to właśnie trzecia część była szczegółowo dopracowana. Akcja Die Hard 3, w przeciwieństwie do jedynki i dwójki, obejmowała duży obszar i rozgrywała się wśród tłumu, co jeszcze bardziej wzbudzało zainteresowanie w widzu. A ta niepewność związana z tym, czy McClane i Zeus zdążą na czas dotrzeć do budki telefonicznej i rozbroić bomby, jeszcze bardziej budowała napięcie.
Ale jak wiadomo, to już jest kwestia podlegająca pod gust.

ocenił(a) film na 6
karoman4

W sumie masz racje ,ale mi brakowało właśnie w tej 3 cześci jakieś wiekszej zadymy ,strzelaniny ,mocniejszej rozpierduchy ,masakry itp No i też nie było tak mocnej walki jak w 1 cześci z Karlem .Nawet ci co reklamowali Szklaną Pułapkę w telewizji Polsat to mówili że 2 nic nie traci do 1 dynki a 3 może pochwalić się za to świetną obsadą .Ale każdy ma swój gust .

ocenił(a) film na 4
bradock

A ja oglądałam dokumentalny program 'Action Heroes'' z 1998 roku, który był poświęcony Willisowi. On mówił dużo właśnie o Szklanej Pułapce 2. Mówił, że jeżeli na wieczór nie odczuwało się kontuzji, bólu mięśni itd, to znaczy, że realizacja scen nie była zadowalająca. Mówił też, że najbardziej niezapomnianym momentem było kręcenie scen, kiedy zeskakiwał z helikoptera na prawdziwego boeinga.

użytkownik usunięty
karoman4

Wolę trójkę od dwójki, powiedzmy że 2 część trochę mnie nudziła czasami.

ocenił(a) film na 4

W dwójce mało akcji było. Widocznie postawili na dedukcję.

użytkownik usunięty
karoman4

Mi śie duet willis - L. Jackson bardziej podobał od wychwalanych Riggsa i Murtaugh

ocenił(a) film na 4

Lubię oba te duety, choć nie ukrywam, że najbliżej mi do pierwszego, którego wymieniłeś. Jednak duet Willis - Wayans <--- to dopiero duet.

użytkownik usunięty
karoman4

Dla mnie McTiernan lepszej obsady nie mogł wybrać, idealna

ocenił(a) film na 6
karoman4

Dla mnie duet Riggs -Murtaugh mistrzowski !!!! .Zaden z duetów tych co wymieniłaś nawet nie zblizył się do ich poziomu .http://www.youtube.com/watch?v=m0Z_sJ-iXfc

ocenił(a) film na 6
bradock

http://www.youtube.com/watch?v=m0Z_sJ-iXfc

ocenił(a) film na 4
bradock

Jak już wspominałam - to już kwestia gustu i jak już tez wspomniałam duet Riggs i Murtaugh też nie jest mi obojętny.

ocenił(a) film na 4

Najgorszy duet, jak na razie, to był w czwórce. Ten młody nie potrafił się dopasować do McClane'a.
Ciekawe jak wyjdzie duet ojciec - syn.

ocenił(a) film na 6

Z Zabójczą Bronią jest tak że im dalej tym lepiej a z Szklaną Pułapką odwrotnie in dalej tym gorzej .

użytkownik usunięty
bradock

To znaczy u mnie nie. Klasyfikacja u mnie jest taka 3-1-2-4

ocenił(a) film na 6

U mnie tak 1-2-3-4

użytkownik usunięty
bradock

Perfekcyjnie

ocenił(a) film na 6

Dzięki .Twoją też jest fajna .3 jest orginalna bo dzieje się na otwartym terenie i Wills walczy na kacie .

użytkownik usunięty
bradock

Te ich kłótnie w trójce są świetne, te docinki, coś pięknego

ocenił(a) film na 6

Dokładnie

ocenił(a) film na 4

Luknij na to: http://www.youtube.com/watch?v=xjo4t44NcUg&list=PLUv-Fye1KndvWzE4pJbAYDwdy_HPWyO RJ&index=1

użytkownik usunięty
karoman4

Szkoda, ze nie ma trailera z oryginalna muzyczka jak ten http://www.youtube.com/watch?v=9nMVFJKrNjE

ocenił(a) film na 4

A to widziałeś? http://www.youtube.com/watch?v=JmAPE_a_zxU

użytkownik usunięty
karoman4

Czego to ludzie nie wymyślą

ocenił(a) film na 4

Mogli jeszcze Glovera dokleić.

użytkownik usunięty
karoman4

I Brody'go

karoman4

Świetne szkoda, że wcześniej razem nie zagrali, ale i tak nic nie pobije tego !

https://www.youtube.com/watch?v=0sSUcyTFpwk

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

Mi też się to podoba, jeszcze ta piosenka Final Countdown w tle.

karoman4

Na pierwszy rzut oka jeśli ktoś nie oglądał strażnika granicy wygląda wiarygodnie co nie ?

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

Masz rację. Ale ja oglądałam już ten film.

karoman4

Wiem ,ale kogoś kto nie oglądał łatwo można by było wkręcić że to będzie prawdziwa walka :)

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

A ciekawe, co sami zainteresowani sądzą o tym filmiku. ;-)

ocenił(a) film na 8
damianho15

nie miałbym nic przeciwko żeby mel zagrał

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Widziałeś? Do Toll Roada dołączył Barney Ross w obsadzie. Ciekawe, kto będzie dodany jako następny.

ocenił(a) film na 8
karoman4

dali by już stathama bo przecież wiadomo że zagra. on dla sly zrezygnował z szybkich i wściekłych nowych oraz czegoś tak

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Miał zagrać w nowej części Szybkich i wściekłych, ale zrezygnował z tego na korzyść Ex3? No proszę, czego się nie robi dla kumpli. ;-) Zakładam, że to właśnie on, będzie dodany do obsady jako kolejny.