Daj już spokój ty cały czas z tym Seagalem. Mają nie wypuszczać 3 ze względu na to że marny Seagal nie zagra?
Kiedyś owszem grał w niezłych filmach akcji teraz w samych gniotach nie dość że przytył to jego gra aktorska jest obecnie na poziomie lepiej nie mówić jakim.
Największe gwiazdy kina to Schwarzenegger, Stallone, Bruce Willis, Jakcie Chan, Van Damme, Jet Li! Seagal jest jedynie na samym końcu!
Na szczęście dla nas Ty o tym decydował nie będzie, czy wypuszczą, czy nie wypuszczą. Co to, tylko jeden Seagal jest na tym świecie?
to chyba ostatnia czesc niezniszczalnych,seagal musi zagrac chociaz w 1 bo inaczej caly ten film to kompromitacja.
Cały film będzie kompromitacją jak zagra brzuchaty, otyły Seagal i rozłoży kogoś z ekipy Ex w pojedynku.
Zgadzam się w 100%, Seagal kompletnie nie pasuje do tej roli, raz, że nic z niego nie ma już z dawnej gwiazdy kina akcji lat 90, dwa, że jego poziom aktorstwa jest na poziomie zerowym. Jako dowód jest to, że dawno (od 2002r.) nie zagrał w żadnym dobrym filmie!
Jakbym miał wybierać miedzy Seagalem a Gibsonem to wolałbym żeby Gibson zagrał podwarónkiem że jego rola bedzię zbliżona ,lub podobno do Martina Riggsa z seri Zabójcza Broń !!! .Gibson Rulez http://www.youtube.com/watch?v=Gos-P3j6FgQ
O tak ;-) Bradock przyznaję rację. Gibson jest całkiem do rzeczy. Z nowszych filmów widziałam go w Dorwać gringo. Nawet poczucie humoru miał podobne z Zabójczej Broni, choć wiadomo, że Dorwać Gringo nie dorównuje do tego hitu.
Nie czepiaj się ,Seagal też nie jest teraz idealny ,Jedni robią sieczkę z żony a inni tyją jak hipopotam w zoo.
No właśnie o tym mówie ,Jedni gadają ze Gibson nie ma grać w Niezniszczalnych 3 bo bije żone i żle mówi o żydach ,a co mnie o to obchodzi ,miał kilka świetnych filmów akcji na swoim końcie np Zabójcza Broń 1-4 ,Air America ,Ptaszek na uwieżi itp Tak samo Steven ,co mnie to obchodzi ze tyje ,zapasł się czy z niego aroganckji facet ,miał kilka znakomitych akcyjniaków jak Niko ,Wygrać ze śmiercią czy Liberator .Ci panowie powini być w Niezniszczalnych 3 bo bardzo mocno mi się kojarzą z VHS -owskim kinem akcji .
Dla mnie jakoś to Gibson nie zbyt pasuje do EX 3. Wiem że świetnie prezentował się w komedii typu Zabójcza Broń czy w innych filmach jak Waleczne Serce, Byliśmy Żołnierzami czy Teoria Spisku ale jednak już wolę zobaczyć w drobnym epizodzie tego nieszczęsnego Stevena.
Oficjalnie jest Komedią Kryminalną czy tam Komedią Akcji według filmwebu. Nie wiem może kogoś ten typ humoru bawi. :)
To według Filmweb jest Komedią Kryminalną a oficjalnie jest klasycznym kinem akcji z dużą ilością humoru .Komedie nie dostają kategori R .Jeśli Zabójcza Broń jest komedią to Szklana Pułapka tym bardziej
Spojrzałem właśnie przed chwilą na portalu imdb bardziej wiarygodny w sensie gatunkowym i wychodzi na to że masz rację to nie jest komedia a thriller akcji. :)
No widzisz ,najwiencej komedi to było w 3 czesci Zabójczej Broni i w sumie to mogło by być komedia sensacyjna ale ogólnie jest to film akcji .Gibson pasuje do niezniszczalnych 3
Ex3 o wiele razy będzie lepszy bez Seagala. Steven Seagal bez znaczenia jaką będzie miał rolę, i tak spiszę się w niej słabo. Swoich sił próbował w niezwykle żałosnym horrorze: Naprzeciw Ciemności, czy też jako Czarny Charakter w filmie Maczeta. Może Maczeta to dobry film, ale tylko dlatego, że zagrali w nim tacy aktorzy jak De Niro czy też Trejo. Mam nadzieję, że w obsadzie nie zobaczę już parodię dawnego Stevena lat 90, bo niestety wtedy cała ta produkcja będzie skromnie mówiąc spierd.olona ;p
A i uwierz mi, że jest o wiele lepszych aktorów od Stevena Seagala i to oni bardziej powinni się znaleść na jego miejscu, ale niestety Ty dzieciaczku tego nie zrozumiesz ;p Cóż.. Pozostają mi tylko wyrazy współczucia.
widac,ze nie widziales jego ostatnich filmow,w listopadzie wychodzi kolejny film z seagalem,ostatnio pozatym troche schudl,a wiek-popatrz na chucka norrisa.
Pożyjemy, zobaczymy! W kwestii napier.dalania się to on naprawdę do niczego się już nie nadaję i musisz to zrozumieć. Czy schudnie 10 czy 20kg to wciąż będzie dla niego za duża waga. Gwiazdy kina akcji ważą 80-90 kg , ale nie 120. Druga sprawa, jeżeli chodzi o wiek to Chuck Norris jak na swój wiek trzyma się świetnie i ma dużo większe umiejętności od Seagala - jak każdy z resztą! Jeżeli wystąpił by w Niezniszczalnych to przewiduję, że ta część nie będzie jużtak udana jak 2. Jeżeli Seagal miałby się przyłączyć do Ekipy Niezniszczalnych, miałby grać Czarny Charakter, tak przynajmniej wspominał Sylvek. Czy Seagal na chwilę obecną nadaje się na czarny charakter w tak kasowym hicie? Raz, że jeżeli ma być on "głównym opponentem" ekipy Stallone musi stoczyć walkę, która wgniecie w fotel całe widowisko - jak walka Van Damme ze Stallone! A po mojemu to w jego wykonaniu nie będzie zbyt udane, o ile w ogóle będzie zrealizowane. Dwa, że wyjątkowo czarny charakter musi mieć wyjatkowo umiejętności aktorskie, a powiedzmy sobie szczerze, że wśród wszystkich aktorów branych pod uwagę w Expendables3 Seagal ma tych umiejętności najmniej. Zobacz sobie, jak w 1 części zagrał Roberts. Wyjątkowo tego aktora nie lubię, ale jako zły spisał się świetnie. Van Damme - to już nie będę wspominać. Klasa sama w sobie, a swoje umijętności walki jak 52 latek zaprezenotwał imponująco dobrze. Podsumuwując powiedzmy sobie szczerze, że Seagal po prostu się do tej roli, a najlepiej do całego filmu NIE NADAJE. W roli złego widziałbym Snipesa, bo jednak dobre zaprezentował się w takich filmach jak Blade czy Pasażer 57, po za tym gość ma czarny pas karate. Moze Cage, gdyż ludzie o nim mówią, jako faworyta do tej części.. Może Travolta? Nie wiadomo, kogo ostatcznie wezmą do tej roli, ale jedno jest pewne: po mojemu dla Seagala nie ma tam miejsca!
Van Damme powiedział w wywiadzie że SS byłby świetny w The Expendables III jako czarny charakter.Wygląda na to że JCVD nie ma pojęcia o czym mówi.Moim skromnym zdaniem Wesley Snipes jest idealnym kandytatem do tej roli
Rzadko co się zgadzamy, ale tym razem poprę Cię :) Snipes jako zły byłby idealny, zajebiście zagrał Blada :) To był by idealny traf wg mnie ;)
W przeciągu od 2003 roku do teraz Seagal nakręcił jedynie niezły Sprawiedliwość Ulicy, od biedy Protektora i W stronę słońca. Reszta albo słaba albo bardzo słaba
Jak dla mnie Seagal może byc statystą gdyby przewidziana była akcja w Burger Kingu:P Mógł by jesc Hamburgera ;)
A obok Seagala mógłby siedzieć Sly,który wstrzykiwałby sobie hormon wzrostu w udo.
Słaba ponieważ w dystrybucji DVD ,gdyby Steven zagrał w kinówce było by o wiele lepiej .Wiele osób wydaje się ze jak Steven zagra w Niezniszczalnych 3 to bedzie kolejna produkcja typu :Made in Rumunia .Norris zagrał w Niezniszczalnych 2 i nie było to kolejne ,,Człowiek Prezydenta 3,,
Nie rozumiem tego jechania po Stevenie Seagalu. Prawdą jest, że jego obecne filmy znacznie odbiegają od tego co kręcił 20 lat temu i tego nie da się ukryć. Natomiast za te jego STARE FILMY takie jak: Nico, Hard to Kill, Out for Justice, Marked of Death czy Liberator należy mu się szacunek. Przecież to żelazna klasyka kina akcji. Pod koniec lat 80-tych i na początku 90-tych gość był mega popularny, a jego filmy kasowe. Nazwisko Stevena jednym tchem wymawiało się obok takich sław jak: Stallone, Schwarzenegger czy Van Damme. Właśnie z tego powodu Seagal powinien się pojawić w kolejnej części Niezniszalnych. Mam to gdzieś jaką ma obecnie formę albo jakie filmy kręci. Uważam, że nadal potrafi całkiem sprawnie walczyć. Poza tym jeżeli komuś nie podobają się jego ostatnie filmy, to nie musi ich oglądać. Większość nowych akcyjniaków Van Damma czy Lundgrena to również niszowe kino klasy C, które trafia prosto na DVD. Natomiast zauważcie, że jeżeli film ma wysoki budżet i trafia od razu do kin to tych legendarnych i trochę zapomnianych gości (Lundgren , Van Damme itp) zupełnie inaczej się ogląda. Moim zdaniem tak samo będzie w przypadku Stevena - da radę.
ps. jak czytam w niektórych topikach, że w Ex3 powinni pojawić się: Travolta, Harrison Ford, Danny Glover czy Nicolas Cage to ogarnia mnie pusty śmiech. Oni nie maja nic wspólnego z Rambo, Terminatorem czy Kickboxerem, lol. To zupełnie inny target i to, że wyżej wymienieni panowie od czasu do czasu zagrali w kilku sensacyjnych filmach nie czyni ich gwiazdorami kina akcji czy kopanego. Niedługo dojdziemy do tego, że w Ex 3 powinien wystąpić Gerad Depardieu , lol.
O to właśnie mi chodziło ,za takie zelazne klasyki jak Niko ,Wygrać ze śmiercią ,Naznaczony śmiercią ,Szukajać Sprawiedliwości ,Libarator 1,2 ,Nieuchwytny itp Steven powinien zagrać .Wieksość uzytkowników na tym forum jest zapewne młoda i nie zadobrze pamieta tych czasów :Koniec lat 80 ,początek lat 90 kiedy Steven świecił triumfy ,masz racje był mega -popularny ,o jego wgledy walczyły najwieksze wytwórnie filmowe w Hollywood jak np Warnes Bros ,a tacy aktorzy jak Tommy lee jones ,Michael Caine ,Sharon Stone ,Henry Silva byli tylko dodatkami do jego filmów .Seagal to bezwątpienia jedna z najciekawszych postaci kina sensacyjnego ,dlatego nie powino go zabraknoć w 3 czesci Niezniszczalnych
Ja również uważam, że Steven powinien zagrać w Ex3. To jest jedna z legend kina akcji 80-90 zaraz obok Stallone'a, Schwarzeneggera, Willisa, Van Damme'a, Lundgrena, czy Norrisa i tu nie ma czego kwestionować.
Dzisiaj akurat obejrzałem sobie na Wideo ,,Wygrać ze śmiercią ,, z orginalnej kasety VHS wydanej na początku lat 90 przez polskich dystrybutorów którą kupliłem kilka lat temu w antykwariacie i to co tam uszłyszałem na tym filmie jak by były przetłumaczone dialogi to poprostu miazga !!! Normalnie niektóre dialogi były niedość ze kozackie to jeszcze cholernie wulgarne .Np podczas rozmowy porucznika Omaly z jednym policjantów w szpitalu który twierdził ze Storm brał prochy ,Omaly chwycił go i mówi jeszcze raz żle powiesz na Storma to stracę odznake ale weżne twoją głowąi wytrę nią w środku kibel ,Albo Steven do swojej żony jak pił szampana i zdejmował marynarkę -Parszywy miałem dziś dzień ,lub kiedy te bandziory zastrzelili Storma i jego żone ,gdy podkładali fałszywy towar ,zobaczyli syna Storma i zaczeli go gonić i strzelać ,jeden z nich mówi :Zabij tego szczura ! Po prostu dialogi masakrycznie moczne .Takie tłumaczenie to w polskiej telewizji przeszło by zapewne od 18 lat . Ciekawe od ilu lat puszczą w środę na TVN ? Ale bedzie sucho jak od 12 lat ?
Ciekawe jak jutro Szklaną pułapkę 4 ocenzurują na polsacie. Ja mam wersję, gdzie lektor oryginalnie wypowiada słowo k . u . r . w . a . i to wiele razy. Tu będzie pewnie kiepsko jeśli chodzi o takie detale.
Na Polsacie co najwyżej będzie "cholera" albo "kurde".
Wczoraj obejrzałem sobie Szklaną Pułapkę 3. Jakaś inna ta część, nikt się nie bił z Willisem i policjanci jacyś normalni :P. Film mi się podobał. Widać, że twórcy mają pomysły na różne przygody McClane'a. Narazie dwójka wydaje mi się najsłabsza.
Jutro obejrzę 4 na Polsacie. Dobrze, że leci, bo przyznam, że 4 jeszcze ani razu nie oglądałem.