PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

jezeli nie to niech woogole nio wypuszczaja 3.

ocenił(a) film na 4
Dentarg

Ja też oglądałam wczoraj trzecią część Szklanej pułapki ;-) Szkoda, że walka McClane'a z tym Targo nie była dłuższa. Tak jak np w pierwszej części, gdy John walczył z Karlem - to było fajne starcie i dosyć długie. Ale teksty tu są też atutem ;-)

ocenił(a) film na 9
karoman4

Ja już się dzisiaj o 20:05 szykuje :D

ocenił(a) film na 4
AdamBayern01

Ja też - obowiązkowo. W gazecie zaznaczone, przypomnienie w telefonie ustawione, żebym nie zapomniała.

ocenił(a) film na 9
karoman4

Życze udanego seansu :)

ocenił(a) film na 6
bradock

Mam tego VHSa :) Tłumaczenie wymiata nie ma porównania z tymi z TV. Mam tez oryginalne DVD z Mroczną dzielnicą również świetne teksty totalnie spieprzone przez tłumaczy zTV
Boyd do T.K. Johnsona:-Co tam obserwujesz gołębie?.-
-Nie swoją babe ostatnio puszcza się ile wlezie,a jej duże wlezie-.

greggmm

co prawda to prawda
to dobre :

T.K. Johnsona - Ile kosztuję ten wóz, 200 tys ?

Sprzedawca : 285

Za tyle to chyba obciąga kierowcy druta

nie mogłem z tego

ocenił(a) film na 7
bradock

Dokładnie! Jeżeli ktoś postrzega Stevena tylko i wyłącznie przez pryzmat jego obecnych filmów robi duży błąd. Prawda jest taka, że żaden z weteranów kina akcji nie kręci takich filmów jakie kręcił 20 - 30 lat temu.

Seagal w latach 1988 - 1998 robił naprawdę bardzo dobre kino. Nawet "Na Zabójczej Ziemi" czy małomiasteczkowy "W Morzu Ognia" , które w połowie lat 90-tych były uznawane za nieco słabsze filmy Stefka i tak trzymały bardzo wysoki poziom. Szczególnie "WMorzu Ognia" miał fajną, z pozoru sielankową atmosferę klimat. Stefan zrobił w tym filmie coś podobnego co Van Damme w "Uciec, ale Dokąd" .

No nic miejmy nadzieje, że jednak zobaczymy Seagala wEx3.

ocenił(a) film na 9
bradock

Młoda Bradock to się zgadza. Ja jestem rocznik 95 - z tego powodu tyle zaległości :(

Lizmak

W prawie 100% chłopie się z tobą zgadzam !

ale co do Van Damme i Lundgren to się trochę mylisz

ocenił(a) film na 7
prof_mateusz27

Ciesze sie:) Co do Van Damma i Lundgrena, to w którym punkcie się ze mną nie zgadzasz? Moim zdaniem panowie kręcą pod względem budżetowym i wykonawczym filmy na podobnym poziomie . Nie oszukujmy się nie są to filmy przeznaczone do kin i dla masowych odbiorców, a dla prawdziwych fanów, którzy jeszcze nie zapomnieli o "bohaterach" z dzieciństwa.

Lizmak

wiesz to że filmy z Van Damme nie lecą w polskich kinach to nie oznacza że są one wyłącznie na DVD bo np "Krzyżowy ogień" czy "Replikant" leciały w innych krajach w kinach i prawie zawsze budżet był kilkanaście milionów a Seagala kilka milionów.

a takiego czegoś jak klasa C to nie ma

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

I to nie oznacza też, że film jest denny, prawda?

karoman4

ale co ?

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

No to, że film nie ma premiery w kinie tylko na dvd - to nie musi oznaczać, że film jest kaszaną, ale fajnym kinem akcji.

karoman4

a to oczywiście nawet niektóre filmy są lepsze od tych kinowych

ocenił(a) film na 6
karoman4

Tak było ale przeważnie w latach 80i 90 kiedy kino akcji miało swoje złote lata ,to nawet b -c klasowe budzetówki produkowane wyłącznie na rynek Video były znakomite np Hycel ,Czarny Pas ,Szpony Orła ,Król Kickboxerów ,Misja Sprawiedliwości ,Odział Specjalny ,Wściekłość i Sprawiedliwość ,Pazury Tygrysa i wiele innych filmów tej klasy robiło wtedy wrażenie .Dzisiaj takie budzetówki nie mają już tego samego poziomu ani wykonania .Nawet uwielbiana przez wszystkich budzetówka ,,Killing Machine z Lundgrenem nie zblizyła się do tego poziomu ....

ocenił(a) film na 4
bradock

Dobrze, że mi przypomniałeś o ''Pazurach Tygrysa'' oraz o ''Wściekłości i sprawiedliwości'' - muszę ogarnąć te serie.

ocenił(a) film na 7
prof_mateusz27

Jasne, że nie ma czegoś takiego jak klasa C, to po prostu moje "potoczne" określenie na niskobudżetowe filmy. Z tego co wiem "W pół do smierci" czy wcześniejsza "Mroczna Dzielnica" też leciały w kinach, z resztą to żaden wyznacznik. Generalnie zarówno Van Damme jak i Seagal kręcą filmy na podobnym poziomie. Z tymże plus dla Van Damma, za to że zdecuydowanie rozwinął się jako aktor.

Lizmak

ok . poziom może jest podobne ale tę drugi to kręci teraz takie filmy do śmietnika
wyjątek maczeta

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

Tak Replikant z 2001 roku leciał w kinach,jego budżet to 17 milionów$.W tym samym roku do kin wszedł film Seagala Mroczna dzielnica z budżetem 50 milionów$ i w odróżnieniu od Replikanta był przebojem kasowym..Krzyżowy ogień miał budżet 8 milionów,a Sprawiedliwość ulicy 12 milionów.

greggmm

dobra podałem tylko dwa przykłady popatrz se na inne nowe

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

Jeśli chodzi o te najnowsze to masz racje.

greggmm

i w (starszych nowych) to raz jeden raz drugi miał więcej

greggmm

wpol do smieci byl w kinie,a potem jeszcze tylko maczeta.

ocenił(a) film na 6
Lizmak

Dobrze napisane!
Pozdrawiam

damianho15

Nie obsraj się.

TorcidaTiger

o sobie mowisz?