PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

strasznie cicho tutaj

użytkownik usunięty

ponad miesiąc od premiery ex2 a tu nic! trochę podejrzane, może zrezygnowali?:D

użytkownik usunięty

Tak. Pewnie przez brak Seagala hehe

użytkownik usunięty

seagal jeszcze nie zrezygnował ;p

no to glowna przyczyna bedzie.

użytkownik usunięty
damianho15

Gdyby się tak Seagalem przejmowali nie było by 1 i 2 części. :)

ocenił(a) film na 6

Temu panu ciągle się wydaje ze żyjemy na początku lat 90 i Steven jest już po Liberatorze i świeci triumfy ......

użytkownik usunięty
bradock

Ah pierwsze jego 5 filmów to perełki. :)

ocenił(a) film na 6

Też tak uważam .Stary dobry Seagal

wiedzieli ze beda kontunuacje,a 3 to prawdopodobnie ostatnia czesc wiec jezeli stev sie nie zgodzi to nici z filmu.

użytkownik usunięty
damianho15

Jakie nici z filmu? Przecież jest stara gwardia i młodsze gwiazdy i wyszło wszystko w porządku o 3 cześć się nie bój. Seagal jakoś tak do kina nie przyciągnie to nie jest aż takie super wielkie nazwisko. Poza tym Steven woli B-klasowe filmy nawet w tym roku jakiś Maximum Conviction ma lecieć.

ocenił(a) film na 4

O wolnego. Ten film zapowiada się ciekawie. Ma być Seagal i Austin. Widziałeś trailer?

użytkownik usunięty
karoman4

Widziałem trailer ale dla mnie jaj nie urywa. Po prostu to kolejny film z Seagalem. Gdyby chociaż był tak dobry w 40 % jak Liberator byłoby świetnie.

ocenił(a) film na 4

Trzeba się po prostu przyzwyczaić już do tego, że dzisiejsze filmy nie będą takie, jak robiono 20 lat temu.

użytkownik usunięty
karoman4

Fakt, jednak sam Seagal też już nic nie pokaże ciekawego przy obecnej masie w wieku 60 lat dlatego przypuszczam że nie gra dlatego w kinówkach

ocenił(a) film na 4

Aż mnie zatkało ;-)

użytkownik usunięty
karoman4

Dlaczego. :)

ocenił(a) film na 4

Tak dziwnie to zabrzmiało, ale widzę, że zrobiłeś EDIT ;-)
Ważne, że w ogóle gra. Liczą się intencje.

ocenił(a) film na 4

Tu masz dwa trailery:
http://www.youtube.com/watch?v=Agqzaz0A8TI
http://www.youtube.com/watch?v=XY_FBsQyYcw&feature=related

to akurat bedzie spox film,i jak nie jest wielkie nazwisko jak jest,seagal to najwieksza legenda kina akcji.

użytkownik usunięty
damianho15

Nie mów mi że Seagal to wielkie nazwisko przyciągające do kin bo cię wyśmieję. :) Resztę twojej wypowiedzi przemilczę. :)

ja tez przemilcze twoje wypowiedzi.

użytkownik usunięty
damianho15

Jasne fakty które napisałem dla ciebie niewygodne oczywiście jest łatwo przemilczeć. :)

hah fajne baje.

użytkownik usunięty
damianho15

Udowodnij że Seagal przyciąga czy przyciągnie rzesze fanów do kina jak np. De Niro?

użytkownik usunięty

Ze te chce Ci sie uzerac z tym kolesiem

użytkownik usunięty

Jasnę przy okazji mogę się pośmiać. :)

użytkownik usunięty

A to taki argument rozumiem hehe

raczej niema jak bo seagala tera w kinach niema,jezeli pojawi sie w niezniszczalnych 3 to zobaczysz.

użytkownik usunięty
damianho15

Oczywiście przecież Steven to świetny aktor który miał świetne super kinowe produkcje z wielkimi sukcesami które są na dzień dzisiejszy arcydziełami, filmami kultowymi jak np, Ojciec Chrzestny taki aktor rzeczywiście przyciągnie miliony fanów nie to co taki Arnold czy Bruce. :D

ocenił(a) film na 6

Sam nie przeciegonie rzesze fanów ale w mieszany razem w tłum twardzieli typu Arni ,Sylwek ,Bruce ,Jet li ,Jason , Dolph ,Van Damme ,Steven to napewno .

bradock

myślę że sporo ludzi by przyciągał walka "Van Damme vs Seagal" choć nigdy to się NA PEWNO nie stanie...

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

Może kiedyś, nadejdzie taki dzień, w którym będziemy świadkami walki Segal vs. JCVD.

karoman4

oczywiści walka filmowa bo o prawdziwej to nie ma co marzyć

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

O filmową mi chodziło, jak najbardziej. Bo na żywo, to musieliby zaopatrzyć się w worki na zwłoki, bo żaden z fighterów nie dałby za wygraną ;-p

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

Mogli by Seagal z Van Damme tak zawalczyć ze sobą jak Brandon Lee z Dolphem Lundgrenem ,walka krótka i nie rozstrzygnięta który jest lepszy .

bradock

no o takiej myślałem też bo jest najbardziej prawdopodobna, ale mogłaby by być trochę dłuższa

ocenił(a) film na 6

To może twórcy The Expendables powinni zaangażować Liama Neesona,który z pewnością przyciągnie do kin widzów,a reszta ekipy zobaczy świetnego aktora w akcji i może chłopaki lepiej zagrają swoje role żeby choć troche dorównać Liamowi.Jednak mało prawdopodobne że Neeson przyjąłby role w trzeciej części.

użytkownik usunięty
greggmm

Liam to dobry aktor który pokazał że w kinie akcji się też potrafi odnaleźć co pokazał w Uprowadzonej. :)

ocenił(a) film na 4
damianho15

A kiedy polska premiera dvd?

karoman4

6 listopad.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Dziękuję.

karoman4

a co fan seagala?

ocenił(a) film na 4
damianho15

Ja zagorzałą fanką Stevena nie jestem, ale lubię go i jego filmy, zwłaszcza te za czasów jego świetności. Doceniam prawdziwych twardzieli kina akcji, póki mam taką możliwość. Bo potem ich zabraknie i będzie straszna pustka.

karoman4

zjawia sie nowi,oby.

ocenił(a) film na 4
damianho15

A więc spoglądajmy w przyszłość.

użytkownik usunięty
karoman4

Jak ich nie zabraknie to ........ albo będe masowo oglądał te ich filmy których nie widziałem albo postaram się o nich zapomnieć ( co jest nie możliwe ) .

ocenił(a) film na 4

Zapomnieć o nich O_O ? Nie bluźnij.

ocenił(a) film na 4

Ale nudy.

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 4

Mam to samo, co wczoraj. Nie wiem, jak zabić nudę.

użytkownik usunięty
karoman4

Moze zagraj w gre jakas