ponad miesiąc od premiery ex2 a tu nic! trochę podejrzane, może zrezygnowali?:D
Przecież chłopaki odwalili kawał dobrej ,solidnej roboty wiec teraz odpoczywają ,regenerują siły ,teraz czas na relaks ,a także na przemyślenia ,refleksje na temat tego filmu ,co poprawić ,co zmienić ,co zostawić itp a także na dalsze pomysły dotyczące scenariuszu ,fabuły itp Teraz jest tzw sezon martwy ,nic się nie dzieje .Przecież nikt nie bedzie krecić kolejnego filmu co kilka miesiecy ,szczególnie takiej dużej superprodukcji ,jest takie powiedzenie : Kto się spieszy to się diabeł cieszy .Po pewnym czasie powini zacząć myśleć o obsadzie ,kogo zwerbować ,kto jest najbardziej popularny ,porządany ,kto się na daje itp Ale to póżniej ,Dobrze
Powinni do Ex3 zaangażować jakiś młodych aktorów .
Z Liam'a Hemsworth'a już nic .
Może K.Urban ?
Sylvester też musi trochę ochłonąć po ostatnich wydarzeniach w jego rodzinie. Teraz będzie miał czas na to. A jak weźmie się w garść, to przystąpi do Ex3.
Po prostu jeszcze się nie uaktywniam, czytam posty, ale z moim skromnym zdaniem wstrzymam się do czasu pojawienia sie pierwszych pogłosek o filmie ;p
Aha, wkroczysz do akcji w odpowiednim momencie, rozumiem.
Ja widzisz musze tu czuwać, bo beze mnie nie daliby tu rady ;-)
No ktoś musi trzymać pieczę nad naszym forum, a Ty świetnie się w tym odnajdujesz :)
ja czekam co tu się dziać na forum będzie jak gibsona potwierdzą ale wtedy "takie wypowiedzi" odrazu do moderowania się zgłosi
Pewnie tak, przecież tu wszyscy są wszechwiedzący i wiedzą co kto robi w swoim domu ;-) Podsłuchy zakładają.
Gibson to jeszcze nic ,ujdzie ale ja już sobie wyobrażam sytuacje typu jak Seagala potwierdza ,bo bedzie dużo zapewne takich komentarzy : Gdzie taką jedną kammieną twarz do filmu ! , Gdzie tego spaślaka do filmu ! ,Seagal się nie nadaje ,Seagal dawno się wypalił .itp Nie było Seagala ,żle ! ,bedzie Seagal też żle ! Nigdy nie sadziłem ze Stefan Mewa może budzić takie emocje i kontrowersje ,bardziej myślałem ze Chuck ,ze wzgledu na Strażnika Teksasu i anegdoty o nim .A tu prosze Chuck został ciepło przyjety .
jeśli cage zagra to też będzie narzekanie na niego, w sumie naprawde postawili wysoko poprzeczke jeśli chodzi o obsade bo w sumie zatrudnili 9 filmówych twardzieli (chodzi mi o starą gwardie i młode pokolenie) +legende MMA czyli couture
Jedno jest pewne, nie wezmą byle kogo. Zwłaszcza jeżeli, to ma być ostatnia cześć. Będą musieli się postarać, by to wyszło dobrze.
Najlepiej niech przeciwnicy cage obejrzą lot skazańców, twierdze, bez twarzy to zmienią zdanie.
Zobacz, czyżby teraz tak wyglądał znak Expendables http://th07.deviantart.net/fs70/PRE/i/2012/203/d/3/expendables_3__by_droknar-d58 9g5r.jpg Przyjrzyj się i zobacz, że to przypomina trochę naszego orzełka. Znalazłam to grafice google po wpisaniu Expendables 3. W sumie fajnie to wygląda. A jak wiadomo, geniusz tkwi w prostocie.
To wygląda jak nasz polski orzełek z godła. Fajnie prezentowałoby się coś takiego na szyi ;-)
ja po prostu uwielbiam slayera ;) już miałem okazje ich 3 razy zobaczyć w tym raz na wacken 2010
Ja jednak wolę Megadeth :D, a tak na poważnie to zauważyłem że Most na rzece Kwai trochę nisko oceniłeś, sądzę że to jeden z najlepszych filmów wojennych, naprawdę Lean miał z czego być dumny :)