obiad lidlomix
pranie pralka i suszarka
rozrywka tablecik telewizor
jobla ma ta baba, na co ona narzeka, pojedynczy chłopczyk ,który jeszcze jest w wieku, że sam wpada w drzemkę co chwilę, na placu zabaw można książkę poczytać, no ale lepiej nie odzywać się ani słowem do męża i wymyślać, że dom to niesamowita harówka jak tam nawet posprzątane nie było. typowy wytwór zachodniej propagandy dziwnym trafem w Japonii, Chinach, Korei, nie mają takich problemów. już serio mam dość takich bzdurnych produkcji. grupa docelowa mamuśki ,które na smartfonie spędzają 9 godzin dziennie. kiedy w końcu przestaną z tym mitem, że facet to jedynie praca wraca do domu kołami do góry i jak panicz, kto tak ma? serio? gdzie? pralka automat, suszarka automat, obiad automat, kto zna takie kobiety co niby wszystko robią w domu jak w latach 50-tych? ja chętnie bym takie panny poznał. z tego co ja wiem, współczesna kobieta mężczyzny nie chce, nie potrzebuje, wyzwolona jest, a największy burdel w pokojach mają nie młodzi mężczyźni tylko kobiety. na każdy jednym strimie widać jak dbają te feministki, że nawet własnego pokoju nie posprzątają, no ale jak przychodzi do dyskusji o rodzinie to wchodzi argument ad brudne gacium xD
To się zamień. I zostań na kilka lat z tymi pralkami, spacerkami i odkurzaczami. Wtedy pogadamy.
ale jakie zamień codziennie sam to robie, ja nie wiem feministki myślą, że bez kobiet facet chodzi w jednych gaciach całe życie i je tylko tosty z masłem?