Nocny jastrząb

Nighthawks
1981
6,5 13 tys. ocen
6,5 10 1 13238
6,0 11 krytyków
Nocny jastrząb
powrót do forum filmu Nocny jastrząb

mam dwa pytania, moze ktos ma jakies pomysly: jakim cudem Stallone przebral sie od stop do glow w 10 sec w kompletnie inny uniform ( A.T.A.C. ) skoro tak sie przeciez spieszyli ???

pod koniec filmu juz w moomencie wsiadania do autobusu Hauer stoi centralnie w drzwiach autobusu a snajperzy nie wiem czy grają w karty czy tez moze dlubali w nosie w tym momencie ????

ocenił(a) film na 7
lord_slayer

no też się zastanawiałem, co robili, gdy stał w wejście autobusa. zawsze można powiedzieć, że nie był dobrze odsłonięty. a tak poważnie, to spoko film, jeden z tych pierwszych sensacyjnych, jakie się widziało. może Nocny jastrząb nie jest aż tak dobrym filmem, ale fajnie się go ogląda, no i ta muzyka

ocenił(a) film na 8
kryslav

wiem, że sie czepiam minimalnie, poza tymi niedosiagnieciami jest tak jak napisales - dobre kino akcji '80

ocenił(a) film na 7
lord_slayer

i do filmów akcji z tamtych lat zawsze miło się wraca
pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
kryslav

to jeszcze prawdziwy film ,prawdziwa sztuka gdzie nawet główny aktor nie wyręczał się kaskaderami czy efektami komputerowymi co jest dziś bardzo powszechne. Respect. W tamtych latach aktorzy ryzykowali życie podczas kręcenia filmu.

ocenił(a) film na 8
lord_slayer

Powiedział bym nawet, że bardzo dobre kino akcji lat 80-ych i ten wspaniały soundtrack w klimacie Brudnego Harrego.

ocenił(a) film na 9
lord_slayer

A dlaczego w filmach nie pokazują jak jedzą śniadanie , obiad , kolację i załatwiają się . ponieważ to jest film i dlatego jest też możliwe że przebrał się w 10 sekund :) Pozdro

ocenił(a) film na 8
crazykate27

jest kilka filmów pokazujących konsumpcje czy to śniadania czy to obiadu czy to kolacji ;) hyhyhyhy nie no drażnie sie teraz ;) pozdrawiam również :)

PS.: Nawiase mówiąc jesteś uderzająco podobna do J. Lopez :)

ocenił(a) film na 9
lord_slayer

Ha ha dobre :) A ty trochę przypominasz mi Ghost Rider :)