dokładnie i nie rozumiem tak niskiej noty, nie mogę się doczekać 2 części, pozdro
9/10 jak dla mnie. Po prostu według mnie jest to świetny film. Ja przynajmniej bym się nie spodziewał zakonczenia filmu, gdzie mieso ludzkie trafia dla jakis podziemnych mutantow. Równiez czekam na drugą część.
Zgadzam się z Wami - film jest bardzo dobry (wg mocna 8), Daleko mu do doskonałosci ale oceniały go chyba tylko panie między 45-65 lat - i dla nich to trochę za dużo krwi... :D
Pzodrawiam!
Nie rozumiem co wy w tym filmie widzicie... Jeśli ktoś patrzy na "gore" tego filmu to też jakoś nie przoduje, do Braindead mu brakuje ;] po za tym gra aktorska słaba, film bardzo łatwy, przewidywalny.. Moim zdaniem 4/10.
przewidywalny, momentami śmieszny (walka z murzynem). Praktycznie zero strachu, IQ bohaterów poniżej 50, mutanty na końcu jakoś mnie nie powaliły lekko zaskoczony byłem ale nie był to jakiś pozytywny szok. Film poniżej oczekiwań (krew mi nie przeszkadza jeśli reszta jest dobra).
Oglądam głównie horrory więc ten film przyrównując do wielu innych wypada bardzo blado 4/10 to dla niego ocena absolutnie wystarczająca.
swietny film?! nie przestraszylam sie ani razu... no i w ogole ten film debilistyczny jest, moim zdaniem...
Jeżeli mam być szczery to...zasnąłem na tym filmie tak mnie trzymał w napięciu...
Film nudny, przewidywalny, obrażający inteligencję widzą, zero napięcia. Miało być strasznie, a było śmiesznie. Oczywiście 1/10
Według mnie film był fajny. Końcówka była śmieszna (i głupia). A kiedy będzie druga część? Wiecie?
Zaskakujacy dobry film, nie lubie horrorow, ten film na szczescie niebyl zbyt straszny,jakos takos thirrel,napiecie dobre.
Zakończenie fatalne, a cały film strasznie bzdurny. Ani nie gore, ani straszny, ani oryginalny. Nadaje się, jedank na piątkowy wieczór przy piwie i z takim podejściem należy go oglądać.
film fatalny. widzę, że dla niektórych im więcej krwi tym lepiej.
bzdura za bzdurą... o ile większosć filmu dało się przemęczyć,
to końcówka z tymi podziemnymi stworami była beznadziejna.
nie wiem skąd się biorą takie pomysły.
nie polecam.
Film niestraszny , nudny , przewidywalny z cienką grą aktorską. Lubie horrory ,thrillery , gore i strasznie się zawiodłem na tym filmie max 3/10
WG. mnie film, bardzo dobry 8/10 napewno mniej przewidywalny niz zalewajace na pseudo horrorki z Japonii,dawno tak dobrego horroru nie widzialem.
PS.Film idealnie pasuje do piwa :D
Już dawno nie widziałam tak beznadziejnego, obrzydliwego, okropnego filmu!
Fabuła- gorsza była tylko w 'Maglownicy'.
Wykonanie- okropna jakość
Sceny zabójstw- od razu widać, że robione w jakimś tanim programie komputerowym (np. gdy jednemu gościowi wyleciało oko... ; |)
I jeszcze scena erotyczna... Jak sobię byłą jedna (na szczęście) i był to seks analny. Okropność! Czekałam tylko kiedy ten film się skończy.
Nie polecam.
Jak dla mnie mocne 7, film w świetnym klimacie nowojorsko-komiksowym. Na co dzień nie poświęcam czasu na tego typu kino i podchodziłem do MMT bardzo sceptycznie, jednak bardzo dobrze wkręcił mi się ten brudny klimat Nowego Jorku w komiksowej oprawie. Dobrze zrobiony film.
dla wszystkich którzy uważają końcowkę za denną -
Przypominam że film jest oparty o prozę Clive Bakera, a tam wszystko odgrywa sie w atmosferze PRADAWNYCH.
Nie wytajemniczonych odsyłam do rzeczonych książek.
film niestety mimo szczerych chęci nie powalił :/ dałem mu notę 3/10 choć liczyłem przed oglądnięciem na coś spektakularnego.. największym minus filmu to mnóstwo niedociągnięć a już walka głównych bohaterów to porażka ( dla nie kumatych wytłumaczę i zapytam jak to możliwe że fotograf znalazł się z przodu pociągu gdy wybijał szybę aby wejść na jego końcu? chodzi o moment gdy krzyczy stop gdy rzeźnik planuje rozłupać głowę jego kobiecie? albo drugi motyw na samym końcu gdy maszynista rozcina klatkę piersiową kobiecie - reżyser zapomniał że człowiek ma żebra i mostek i byle nożem się tego nie przetnie nawet tym kupionym w Telezakupach Mango )..
Dziekuję za uwagę i pozdrawiam.