PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10011311}
6,9 45 tys. ocen
6,9 10 1 45400
6,7 82 krytyków
Nosferatu
powrót do forum filmu Nosferatu

Od dawna czekam na najnowszy film Eggersa, cieszyłam się, że w okresie świątecznym będę miała przyjemność oglądać jego premierę w kinie. Dopiero dziś szukając biletów, zorientowałam się, że premiera w Polsce jest zaplanowana z dwumiesięcznym opóźnieniem względem światowej.
Domyślałam się, że może być parę dni później u nas, ale dwa miesiące? Kto to wymyślił?

Jest mi zwyczajnie przykro i czuję się bardzo zawiedziona.

Udnua

Czułam się dokładnie tak samo kiedy się dowiedziałam. Ale dziś znalazłam mały prezent na święta xD Otóż w niektórych kinach (znalazłam Łódź Wrocław Warszawę) można kupić bilety na pokazy przedpremierowe 24.01 i 25.01. Ciągle strasznie późno i w małych kinach ale przynajmniej nie w lutym... Mam nadzieję, że pomogłam

ocenił(a) film na 6
wildcone

Dzięki, może się skuszę:)

Udnua

Bo w Polsce będzie wersja reżyserska z dubbingiem (joker)

dydzio_2

polski dubbing zabija ducha filmu

ocenił(a) film na 6
dydzio_2

haha, dobre z tym dubbingiem:D i zgadzam się - polski dubbing jest koszmarny, tego nie da się słuchać.

Udnua

Szlag mnie trafia, gdy tylko usłyszę dubbing. Totalne dno. Oryginał - tak, napisy PL - tak, lektor PL - tak, dubbing - nigdy

ocenił(a) film na 6
Duch_Puszczy

Totalnie zgadzam się z tym komentarzem. Po prostu wyłączam wszystkie filmy z dubbingiem.

ocenił(a) film na 9
Udnua

Jak dobrze mieszkac w Irlandii hehe

ocenił(a) film na 6
beton6

Mogę jedynie pozazdrościć:)

Udnua

Jakie to ma znaczenie kiedy obejrzysz ten film? Dlaczego ludzie przykładają tak wielką wagę do tego, żeby obejrzeć równo z Czechami, Amerykanami czy innymi nacjami? Przecież to nie mecz i za 2 miesiące się nie przeterminuje....

ocenił(a) film na 6
wiaktor

Znaczenie ma takie, że czekam na ten film od miesięcy i bardzo chciałabym go zobaczyć jak najszybciej.

wiaktor

Takie to ma znaczenie, że do lutego cały internet będzie już hulał w spoilerach, fanartach i teoriach filmowych, co odbierze wielu ludziom przyjemność z oglądania.

ocenił(a) film na 9
Udnua

a potem się dziwią, że ludzie nie ida do kina tylko z neta filmy ciągną

ocenił(a) film na 6
Udnua

W niektórych kinach już 24 stycznia.

ocenił(a) film na 6
mmagdalenam

Wcześniej obejrzę na VOD, podobno od dziś będzie dostępny. Poszukam po pracy.

Udnua

amazon prime wyporzyczenie lub kupno

ocenił(a) film na 6
jareczek_srb

na razie widzę komunikat: "Ten film jest obecnie niedostępny
do obejrzenia w Twojej lokalizacji", ale mam nadzieję, że niedługo się to zmieni.

Udnua

Torrent jeszcze masz ale to już zależy tylko od ciebie.

jareczek_srb

Ja akurat wziąłem sprawy w swoje ręcę i obejrzałem film już dwukrotnie, w mojej opinii bardzo fajna produkcja, z niedociągnięciami co prawda, ale i tak bawiłem się swietnie podczas oglądania :)