Od dawna czekam na najnowszy film Eggersa, cieszyłam się, że w okresie świątecznym będę miała przyjemność oglądać jego premierę w kinie. Dopiero dziś szukając biletów, zorientowałam się, że premiera w Polsce jest zaplanowana z dwumiesięcznym opóźnieniem względem światowej.
Domyślałam się, że może być parę dni później u nas, ale dwa miesiące? Kto to wymyślił?
Jest mi zwyczajnie przykro i czuję się bardzo zawiedziona.
Czułam się dokładnie tak samo kiedy się dowiedziałam. Ale dziś znalazłam mały prezent na święta xD Otóż w niektórych kinach (znalazłam Łódź Wrocław Warszawę) można kupić bilety na pokazy przedpremierowe 24.01 i 25.01. Ciągle strasznie późno i w małych kinach ale przynajmniej nie w lutym... Mam nadzieję, że pomogłam
haha, dobre z tym dubbingiem:D i zgadzam się - polski dubbing jest koszmarny, tego nie da się słuchać.
Szlag mnie trafia, gdy tylko usłyszę dubbing. Totalne dno. Oryginał - tak, napisy PL - tak, lektor PL - tak, dubbing - nigdy
Totalnie zgadzam się z tym komentarzem. Po prostu wyłączam wszystkie filmy z dubbingiem.
Jakie to ma znaczenie kiedy obejrzysz ten film? Dlaczego ludzie przykładają tak wielką wagę do tego, żeby obejrzeć równo z Czechami, Amerykanami czy innymi nacjami? Przecież to nie mecz i za 2 miesiące się nie przeterminuje....
Znaczenie ma takie, że czekam na ten film od miesięcy i bardzo chciałabym go zobaczyć jak najszybciej.
Takie to ma znaczenie, że do lutego cały internet będzie już hulał w spoilerach, fanartach i teoriach filmowych, co odbierze wielu ludziom przyjemność z oglądania.
na razie widzę komunikat: "Ten film jest obecnie niedostępny
do obejrzenia w Twojej lokalizacji", ale mam nadzieję, że niedługo się to zmieni.